Comencem l’aventura de la 4ta temporada de PodcastCity!

Podcast City inicia aquesta nova aventura amb membres que tornen i nous projectes. Amb una trentena de podcasts inscrits i molts nous temes. Escoltem els podcasts que han sortit la primera setmana de la 4a temporada

Te lo digo Tó – Érase el regreso

PUBLICITAT

¡Estamos de vuelta!… Después de muchos meses desaparecidos, Javier y Lídia vuelven con las pilas cargadas con un renovado TLDT. Una estructura nueva y colaboradores en el estudio son algunas de las sorpresas que os esperan en el primer capítulo de la nueva temporada.

¿A Tí Qué Te Pica? – Especial de inicio de Temporada, Parte 1

Cuarta temporada y el mismo picor de siempre. Vuelven viejas caras para nuevos programas y Juanpi no puede estar más emocionado por divagar durante una hora. Parte 1 de 2.

La Veu de La Terra – Cindy Sherman i els estereotips del maquillatge

Lucia Mediana, La Veu de la terra

La Cindy Sherman és una fotògrafa i directora de cinema nord-americana coneguda per la seva sèrie fotogràfica anomenada “untitled”, on trobem moltes crítiques relacionades amb el món masclista dels 50’s. També destaquem la seva campanya publicitària de Mac cosmètics on la fotògrafa fa una crítica al maquillatge. Tot això i més amb l’Eloïsa Valero, la convidada d’aquest primer capítol de veus de la terra.

La Reseña – El hombre que quiso vivir el siglo XX

Bienvenidos a La Reseña, el primer capítulo de nuestras historias más desconocidas, más sorprendentes y menos importantes. Lo que no te explicaron en el insti y por eso decías que la historia es aburrida. También leeremos reseñas, que eso siempre es una risa.

Delirium – Tornem!

Benvinguts al primer programa del nou podcast: Delirium. Avui introduïrem totes les idees i tot allò tenim pensat fer, anomenant també l’anterior podcast que feiem, Tarraco Jove. Abans però, parlarem una mica de com portem el fet de tornar a la rutina després de l’estiu. Tot seguit, aclarirem els possibles dubtes sobre aquest curiós nom.

Posem Nom – Pilot

En aquest primer programa la Lídia ens explica com funcionarà el podcast i ens fa un tastet amb 3 dones de diverses èpoques per veure la dinàmica.

No Nos Cuentes Tu Vida – Nuevas rutinas, Viejas costumbres.

Empezamos la nueva temporada hablando un poco de las nuevas rutinas que nos toca en este nuevo curso. Además de demostrar que siguen vigentes algunas viejas costumbres.

Logo podcastcity
PUBLICITAT