Els podcasts de la setmana 10 de la 3a temporada de PodcastCity

Ja hem passat la desena setmana de la tercera temporada de PodcastCity. Amb nous podcasts i amb moltes ganes, encarem la onzena en mig d’un pont d’aquells que, per ser tan llarg, alguns anomenen “aqüeducte”. Gaudiu-lo amb els episodis de PodcastCity!

Sigamos creando un personaje de rol ¿A Ti Qué Te Pica?

PUBLICITAT

Décima entrega del podcast más variado de PodcastCity, Roger Joan nos ayuda otra vez en la creación de nuestro personaje de rol. Lo dejamos a medias hace unos programas, así que esta vez lo miraremos de acabar!

Viure la malaltia i la mort Plenitud a la Vida Quotidiana

Avui parlarem sobre com afrontar de la millor manera possible la malaltia i la mort. Successos que per desagradables que siguin, tots hem de viure algun dia i per el que cal que ens hi anem fent a la idea. A la segona part del programa parlarem amb el terapeuta David Sarmiento, també escoltarem una cançó interpretada per la cantant María Arjona acompanyada del guitarrista l’Adrià Vàzquez. Per acabar, el nostre col·laborador Xavier Vila, comentarà un text de l’Antoni Blay Fontcuberta.

Miedos Ancladas

En este capítulo Andrea y Claudia se sinceran. Nos hablan de sus miedos, pasando por los más básicos hasta los más frustrantes y preocupantes. Compartirán ambas algún miedo? Descúbrelo y dale al play!

Tshabalala y los goles de nuestra infancia La Jugada de Todos los Tiempos

Somos esclavos de nuestra infancia y por eso la importancia de este gol de Tshabalala. En el capítulo de hoy veremos como un intrascendente Sudafrica México se convirtió en uno de los partidos más importantes de mi vida.

Jocs deckbuilding La Partida

Avui a La Partida els membres del Club Diògenes ens parlaran dels seus preferits amb mecànica deckbuilding o construcció de baralla de cartes.

Temps d’advent i Nadal Bandera Negra i Matraca

En aquest nou episodi de Bandera Negra i Matraca parlem de la Solidaritat i la Caritat en el temps d’advent i Nadal, del Recapte d’aliments, de l’aportació de les confraries als més necessitats i també vam fer un petit repás pel nou espai de la setmana santa al museu biblic i el pesebre vivent Anno Domini “una recreacio del primer Nadal de la historia”

Afina els teus nervis com una corda de violí La Ciutat Que Cura

Sentir la pell de l’orella, permetre que puguem empassar el menjar, controlar les vies respiratòries i les cordes bucals, controlar la respiració i la freqüència cardíaca, mantenir una pressió arterial òptima, treballar pel correcte funcionament del fetge… qui ho regula tot això? Avui et presento un nervi molt important i uns exercicis que t’ajudaran a finar-lo com una corda de violí. A punt per un nou MICROHÀBIT?

PUBLICITAT