Els podcasts de la setmana 13 de la 3a temporada de PodcastCity

Any nou, vida nova, però els podcasts segueixen igual a PodcastCity. Nous episodis per a tots els gustos amb els programes que van començar a l’octubre i alguns que pròximament s’incorporaran. Feu un cop d’orella als podcasts d’aquesta setmana!

Autocuidado Cocinando La Vida

PUBLICITAT

Uno de estos temas que tanto hemos hablado y tanto mimamos y cuidamos en Cocinando la Vida. Como siempre enfocamos de esta manera holística e integrativa, elautocuidado de la mente, las emociones, el cuerpo, la esencia.

L’ensenyança espiritual de les sagrades escriptures Plenitud A La Vida Quotidiana

Avui parlarem sobre l’ensenyança espiritual de les sagrades escriptures, desvelarem aspectes ocults a l’Evangeli per descobrir que en ell hi ha un camí perfectament traçat d’amor i misticisme. A la segona part del programa parlarem amb el Director del Museu Bíblic Tarraconense l’Andreu Muñoz. Escoltarem una bonica cançó interpretada per la María Arjona i per acabar, el nostre col·laborador, en Xavier Vila, ens explicarà els misteris que amaga l’oració cristiana per excel·lència, el parenostre.

TOP 2021 La Partida

Comencem l’any fent un repàs dels jocs jugats el 2021, ja que avui a La Partida parlarem dels nostres jocs preferits jugats al 2021. A més contarem amb l’opinió de l’audiència i dels membres del Club Diògenes. Amb totes aquestes opinions buscarem el Top 2021.

El primero de 2022 Que No Panda El Cúnico

Quinto programa de Que No Panda El Cúnico, ¡el primero de 2022! Se nos han pasado volando las fiestas, ¿eh?. Casi como si hubiéramos grabado este programa antes de Navidad. Pero por suerte hemos vuelto con nuevos episodios para sobrellevar el 2022 que se nos viene.

¿Quiénes somos? Incógnitas

La identidad es una cosa curiosa. Nunca serás la misma persona en tus ojos y en los de alguien más. Puedes pretender ser algo o alguien más, pero siempre es superficial, o tal vez no? Hoy nos preguntamos entonces cual es nuestra verdadera máscara: La que es nuestra cara, o la que cubre nuestra rostro? Retorna Mario Cobo en conjunto con Arnau Ciutat, y nos visita un acompañante especial.

Molta teca i Cámera Café Xampany i Crispetes

Estrenem el 2022 amb nou episodi i amb ganes de portar les principals novetats del món de l’audiovisual. Tenim molta teca, i ens ajudarà a pair-ho Lucas Lojo. A la secció de notícies parlarem sobre els reboots. Fan falta? Estan bé? Sobren? I per damunt de tot, què podem esperar de la pel·lícula de Cámera Café?

Microhàbit, donar-se permís La Ciutat Que Cura

Un cop de mà per ajudar a portar millor la setmana sempre fa falta així que avui si m’ho permets… dir-te només que et deixis sentir… que la cosa va d’això… de sentir i escoltar un conte que potser t’ajuda a…. “Donar-te permís”.

Un petit respir, les vacances i el tancament del mercat Parlem del Nàstic

El Nàstic va dominar clarament davant l’Albacete. Però el gol de no va arribar. Ara el Nàstic descansa una setmana per, d’aquí una altra visitem el Linense, “La Balona”, l’actual equip de l’exgrana Gerard Oliva. En aquest capítol de Parlem del Nàstic ens centrarem a analitzar el partit del passat cap de setmana contra l’Albacete i no tanquem la porta a parlar de la recta final del mercat d’hivern.

PUBLICITAT