Els podcasts de la setmana 25 de la 3a temporada de PodcastCity

Us compartim el recull de podcast d’aquesta setmana de PodcastCity! Aprofiteu el bon temps i escolteu-los passejant per aquests dies assolellats i de bon temps!

Puntuando helados ¿A Ti Qué Te Pica?

PUBLICITAT

En este programa de A Ti Qué Te Pica hablamos con Cori Castro sobre… helados. Sí, íbamos a hablar sobre música, pero al final nos ha picado el gusanillo de hablar sobre los mejores dulces del mundo. Un postre que tiene su origen en China, no en Italia.

Historias de la secundaria Incógnitas

Hoy en Incógnitas vuelve la nostalgia. Invitamos a dos jóvenes de secundaria y le explicamos nuestra experiencia en la secundaria para ver si pueden evitar cometer nuestros errores…o cometer algunos incluso peores. Advertencia: No intentéis nada de esto en el instituto.

Los dioses griegos en la actualidad Ancladas

Estamos bien. Aunque a veces se nos olvide el nombre de nuestros amigos. Más allá de eso, todo ok. Pese el viento y el frío que hizo la semana pasado, hay una buena noticia. Por fin el sol se va más tarde! Pero bueno, vamos a lo que vamos. Hoy hablamos sobre como serían los dioses griegos en la actualidad?

Festival del Joc del Pirineu La Partida

Avui els compnays de la partida ens expliquen la seva experiència al Festival del Joc del Pirineu. Allí van poder provar molts jocs de taula, vem coneixer els guanyadors del premis Catalunya de jocs de taula i molt mes: Parlarem de les novetats de Devir com “walkie Talkie” i “Veggies”, entrevistem a Victor Arenas de enpeudejoc edicions ja que el seu joc “Monstrys” va guanyar el premi a millor joc infantil i parlem també dels jocs de rol “enllaunat” Mistery in the box de l’editorial catalana Guerra de Mitos. Un gran programa amb molt de contingut!

Cajita y bandeja, los cantamañanas Que No Panda El Cúnico

Episodio cargado de aventuras, cultura y mucho contraste. Después de revelar su futuro dúo musical y contar una surrealista anécdota ravera, Cúbito nos traerá la segunda edición de su sección “La Palabrotería” para aportar cultura lingüística a este programa. Por otro lado, Radioputo nos devolverá al barro del que salimos para explorar los diferentes tipos de mañaneos que existen. Por último, nos deleitarán con unas pinceladas de música africana para así ponerle el broche final a un episodio que ha tenido absolutamente de todo.

Consciència i Salut, l’Ésser Essencial La Ciutat Que Cura

Avui a La Ciutat que Cura parlarem de la Llum, de com aconseguir tarifa plana i maximitzar el nostre rendiment, parlarem com sempre de Salut i Bons hàbits per gaudir d’una vida plena però farem una cosa que no hem fet mai, un Podcast sense guió i si voleu saber com i per què he decidit fer-ho així haureu d’escoltar ben atents i ben atentes fins el final per esbrinar tots els detalls, escoltareu un Podcast de Salut i Espiritualitat de butxaca, per portar allà on sigueu i acompanyats per Jaume Arasa, mosso d’esquadra i autor del Podcast “Plenitud a la vida quotidiana”.

Gerra d’aigua freda a Linarejos Parlem del Nàstic

Si les baixes temperatures d’aquests dies ens van fer tremolar de fred, la gerra d’aigua que ens va caure davant el Linares Deportivo ens va acabar de rematar. I segurament al Nàstic també, perquè malgrat estar a tocar la zona de playoff d’ascens tot i portar un punt de només dotze possibles, les sensacions són nefastes de cara al tram final de temporada. Aquest cap de setmana juguem a casa davant el Castelló. Un conjunt orellut que si bé no arriba en el seu millor moment, està en zona de playoff i té ganes d’endur-se els tres punts del Nou Estadi.

PUBLICITAT