Els podcasts de la setmana 28 de la 3a temporada de PodcastCity

Encarem poc a poc la recta final de la tercera temporada de PodcastCity i ho fem amb el recull de podcasts de la setmana. Aquest divendres hem estrenat nou espai: Te Lo Digo Tó, de Javier Adeva i Lídia Porta!

El treball com a camí d’autorealització espiritual Plenitud a la Vida

PUBLICITAT

Avui parlarem de com podem autorealitzar-nos mitjançant l’exercici de la nostra professió. A més a més, indagarem en quines son les motivacions que ens porten a acceptar una feina i així mateix també ens fixarem en com canviem la nostra manera de treballar depenent del discerniment intern de nosaltres mateixos. A la segona part del programa estarà amb nosaltres el reconegut xef tarragoní Sergio Guerrero. I per acabar en Xavier Vila, comentarà alguns fragments del mestre Antoni Blay Fontcuberta.

In-comic-tas Incógnitas

Hasta que punto puede llegar el frikismo del equipo de incógnitas? Pues no lo sabemos bien porque hoy solo tenemos a Arnau y Luis, pero dos invitados especiales intentarán debatir sobre cual marca de comics es mejor: Marvel o DC Comics, mientras tratan de convencer a Arnau sobre cual escoger, porque estos si que son frikis de verdad. O al menos eso pretendíamos antes de divagar por media hora sobre cual Batman es el mejor.

Especial 1 de maig – Jocs de lluita obrera i social La Partida

Aprofitant que diumenge passat va ser el dia 1 de maig, en el programa d’avui us portem un especial sobre jocs de taula de temàtica política, social i contestatària. Farem un repàs per uns quants títols i tindrem dues entrevistes. La primera amb Rutas Zaragoza Rebelde que ens porten “A la huelga!”, un joc de lluita obrera inspirat en fets reals. La segona amb Víctor Guimerà, del Gall Negre Edicions, que ens parlarà dels dos projectes que han editat com “Batalla de Can Vies” i “Okupa tu també!”.

Quién es el cowboy del emoji del Whats? El sheriff de Tarragona Que No Panda El Cúnico

Programa especial con “El Chavalito” alias Húmero Simpson de vuelta en el estudio. Episodio frenético con más variedad de contenido que en una cena de estudiantes ERASMUS. Cúbito nos explicará la importancia de los emojis y de la “responsabilidad emojional”, Húmero nos hablará de los mayores personajes de Tarragona (los Tarragonajes) y Radioputo nos contará un señor chiste de esos que ya no se cuentan ni en las tabernas para presentar un nuevo juego radioputense. Por último, Cúbito nos deleitará con su mejor sección musical hasta la fecha.

De futbol femenino y Motomamis Te Lo Digo Tó

En este primer episodio de Te Lo Digo Tó, Javier y Lídia empiezan su andadura en PodcastCity. Los dos van a comentar noticias de actualidad. Lídia se va a centrar en las noticias más polémicas y Javier nos traerá la crónica social. Todo con mucho humor y frescura!

Finals que no ho semblen Parlem del Nàstic

Números en mà, el Nàstic és capaç de fer playoff. És difícil, i no només pels punts que falten ni els partits que li queden, sinó per l’estat anímic de l’equip. La sensació és que a Sabadell ens vam topar amb un grandíssim rival, però que el Nàstic no va saltar al camp amb la convicció de poder guanyar el partit. Ara ens enfrontem a la Balompédica Linense, l’equip de l’exgrana Gerard Oliva.

PUBLICITAT