Els podcasts de la setmana 34 de la 2a temporada de PodcastCity

Deixem enrere l’abril i ho fem amb un dia festiu al cap de setmana. Per superar aquest mal tràngol, us deixem amb els podcasts d’aquesta setmana 34 de la segona temporada de PodcastCity RadioLab!

Tres jocs millors que Risk La Partida

PUBLICITAT

T’agrada el Risk? Doncs com a joc de taula te unes mecàniques terribles i antiquades. Avui a La Partida us proposem 3 alternatives de jocs de taula per que pogueu reciclar aquest joc tan vell.

El dinero ¿A Ti Qué Te Pica?

El programa con el dorsal de Michael Jordan. Pepe Calero y Pau Sans nos acompañan en este nuevo episodio. Vamos a hablar sobre el dinero, poderoso caballero. Y lo comentamos desde la gran experiencia que tenemos como personas no doctoradas en economía. Ni con máster. Ni siquiera con un grado. La formación que tenemos es un TDR y haber visto un par de veces El Lobo de Wall Street.

Donde esté lo bueno, que se quite lo mejor Mujer 50

¿Menuda frasecita, eh? “Dónde esté lo bueno que se quite lo mejor”. Otro capítulo que empieza con un refrán y termina con un tricálogo radical. Y entre medio, muchas risas entre periodistas cincuentólogas.

El programa d’NBA en català que odia els dilluns Pas Zero

Després del “no-especial” desè programa, arriba l’onzè carregat de novetats i amb un inici de programa de ritme frenètic. Comencem parlant de quin dia de la setmana odiem més, i ja després ens posem al que toca, parla de l’NBA en català.

I què de la vida jove? Tarraco Jove

La Covid-19 ens ha arruinat tot un any: Festes, amors d’estiu i dies a la platja. Si a aixo sumem les classes online, els joves no tenim cap tipus de vida. En aquest primer capitol parlem de com ens ha afectat la pandemia i, mes important, qué passa la vida jove ara?

Josep M. Pujol i de Barberà Postals Antigues

En aquest desè episodi de Postals Antigues, parlarem de la figura i l’obra de l’arquitecte tarragoní Josep M. Pujol i de Barberà (Tarragona, 1871-1949). Un repàs a la seva vida i al seu llegat, com sempre, a través de les imatges històriques plasmades en postals, documents i arxius.

Els secrets d’una bona autoestima La Finestra de la Psicologia

En aquest nou episodi parlarem de l’autoestima amb Ana Gutiérrez, psicòloga sanitària i psicòloga de l’esport. Que és l’autoestima i com podem cuidar-la són algunes de les preguntes a les quals donarem resposta. És fonamental treballar aquest aspecte al llarg de la vida, ja que condicionarà la forma de relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Mamá, quiero ser influencer Mafalda

A Mafalda ens endinsem en el món dels influencers repassant els més famosos del panorama català i espanyol actualment i analitzem quin tipus de contingut generen. A més, intentarem aprendre les passes a seguir per fer-nos virals… ho aconseguirem?

Tens un amic o un enemic dins teu? La Ciutat Que Cura

Ja s’ha publicat el tema de la propera marató “La Salut Mental” i és que no serà per menys que sabem que el què estem vivint tard o d’hora ens passarà factura… I és que si en algun moment de la meva vida m’hagués pogut demanar un comodí i sortir de la partida per tornar a començar, aquest any n’hauria estat un… i no .. no he tingut comodins… ni he pogut sortir de la partida… Voleu saber com ho fet? Us n’explico un trosset jo i la resta, la nostra convidada d’avui L’Esperanza Sebastian, pedagoga i docent ens explica com superar alguns obstacles que ens posem nosaltres mateixos sense voler.

Pintemos un cuadro! Hablemos de Terror

Todos queremos ser artistas. A algunos nos hace falta talento, a otros, inspiración. En Layers of fear veremos como el sufrimiento y el trastorno mental pueden ayudar a crear una “Obra maestra”. Tengan sus pinceles a mano.

PUBLICITAT