Els podcasts de la setmana 4 de la 3a temporada de PodcastCity

Un dissabte més us apropem els podcasts publicats en la quarta setmana de la tercera temporada de PodcastCity. Avui, a poc menys d’una setmana de Tots Sants, Luis Blain ha deixat el terror de banda per estrenar Incógnitas, el podcast amb les respostes menys eficients a les preguntes més banals.

¿Cómo nos venden el futbol en España? ¿A Ti Qué Te Pica?

PUBLICITAT

En España se consume mucho futbol. Pero ¿Cómo nos venden el futbol en España? Y sobretodo, ¿cómo consumimos la información referente al deporte rey? Hablaremos de programes deportivos en el país, pero también de la comunidad futbolera en Twitter. Hoy nos acompaña Jordi Expósito, experto en futbol y en los Oscar. La gala de premios, no del técnico.

El Tetris, la simplicidad hecha videojuego Incógnitas

De Hablamos de Terror a Incógnitas, cambiamos el registro. De ser un ignorantes pasamos a a querer dejar de serlo. O serlo mientras respondemos a preguntas absurdas, que parecen no tener importancia. Que no la tienen, pero bueno, adelante. Hoy empezamos esta nueva aventura hablando del Tetris, la simplicidad hecha videojuego.

La psicopatía y la sociopatía Psiquisex

Nuevo programa de Psiquisex, en el que hemos venido a hablar de un tema que nos ha parecido curioso: la psicopatía y la sociopatía. Dos temas que van un poco ligados, pero que a veces se confunden. Esta vez nos acompaña un estudiante de psicología para darnos más información!

Especial Post-Essen La Partida

En aquest programa us parlarem de les experiencies que han viscut la Sònia, l’Andratx i el Jordi durant la fira de jocs de taula Spiel que ha tingut lloc del 14 al 17 d’octubre a Essen. Ens explicaran al que han jugat i comprat, tant novetats del darrer moment com rareses. També podrem escoltar les entrevistes que en Jordi va fer a les editorials i autors catalans que hi estaven presents. I com a novetat, l’Andratx ens aportarà la seva visió com a jugador de rol!

El nostre medi ambient i el concepte biodegradable Las Sabiendas

A Las Sabiendas toca descobrir una mica més sobre el medi ambient i sobre materials biodegradables (de què estan fets? per què serveixen?), i per això entrevistem a Jorge Lázaro, expert en la matèria. És molt important cuidar el medi ambient, i a Las Sabiendas en som molt conscients i a cada programa volem aprendre coses diferents!

Robben y la quinta Champions del Bayern La Jugada De Todos Los Tiempos

25 de mayo de 2013. Minuto 89, Robben convierte el 2-1 contra el Borussia Dortmund en la final de Champions League. La vida nos enseña que no importa cuántas veces nos caigamos. Hay que volverlo a intentar. Hay ir a por todas. Hay que creer. Arjen Robben tenía una maldición: no marcar en las finales. Se convirtió en el protagonista de la quinta “orejona” del Bayern de Munich.

El Nou Estadi ha de ser inexpugnable Parlem del Nàstic

Quart episodi de Parlem del Nàstic! Avui parlarem sobre el partit davant el Club Deportivo Castellón i farem la prèvia del partit davant el Linares, un rival en zona de descens però que pot portar més d’un maldecap al conjunt de Raul Agné. En parlarem amb Arnau Curto, aficionat i soci del Nàstic i responsable de la plataforma PodcastCity.

PUBLICITAT