Els podcasts de la setmana 40 de la 2a temporada de PodcastCity

Els podcasts no s’aturen ni a la recta final! Us portem els més destacats de la setmana. Per cert! Que en breus farem públic el penúltim rànquing provisional de descàrregues, corresponent al mes de maig. Un últim sprint! Ànims a tot!

The Quacks of Quedlinburg La Partida

PUBLICITAT

Marmites preparades, que avui toca parlar d’un joc d’alquimistes. Concretament de The Quacks of Quedlinburg, que en castellà es coneix com Pócimas y Brebajes. Ja sabeu: “Quacks” vol dir Pócimas i “Quedlinburg” vol dir Brebajes. Com sempre, “we came to play!”.

La vuelta de Juanpi Altozano ¿A Ti Qué Te Pica?

Vuelve “Juanpi Altozano”, hoy toca hablar sobre música. Si en un programa anterior revisamos “We Didn’t Start de Fire” de Billy Joel hoy toca analizar “El Pirata Cojo” de Joaquín Sabina. Repasaremos su vida y obra, aún no siendo expertos en ello.

El mes de María La Caña de Mujer 50

Nos avalan diez lustros y por eso podemos rajar. Hoy hablaremos sobre el “mes de María”. Una expresión antigua ya, de mucha experiencia a las espaldas. El mes de María es como se conoce al mes de Mayo en el hemisferio norte. Y en el sur…?

NBA en català i el preu de la fama Pas Zero

Una quinzena més ens retrobem a les pistes radiofòniques per parlar sobra bàsquet, NBA, competicions europees, però sobretot per riure plegats. Com el Roger, que aquest cap de setmana s’ho ha passat molt bé i fins i tot ha conegut un seguidor del programa.

La salut mental Psiquisex

Tots els temes dels que parlem són especials, per això sempre comencem els episodis igual. Avui ens centrem en les malalties mentals. Perquè aquest és un programa on parlem de tabús amb algun pel a la llengua.

Cine de Perras Mafalda

El jefe de Twitch, un mafaldo més de la família ha passat a davant de les càmeres per portar-nos un programa molt interessant de cinema però en clau femenista. L’Álvaro Rodríguez ens parlarà de diverses pel·licules dirigides per dones i nosaltres, a canvi, li farem un test molt divertit.

PUBLICITAT