Els podcasts de la setmana 41 de la 2a temporada de PodcastCity

Queden menys de dues setmanes per tancar la segona temporada de PodcastCity RadioLab. Us deixem amb els programes d’aquesta setmana, la número 41. Gaudiu del cap de setmana!

Exertas, “romans i zombies” La Partida

PUBLICITAT

Acords funky i trompetes, una setmana més “We came to play” a La Partida. Avui tornem a parlar de jocs de rol! Ens acompanyen l’Albert Ruiz, l’Àlex Bover, David Salvat i el Javi Martínez. Tota aquesta tropa i en Jordi Nadal són membres del Club DIógenes. Avui parlem sobre el joc de rol Exertas.

Tips para el verano ¿A Ti Qué Te Pica?

Pepe Calero, amigo del podcast y ya colaborador que más veces ha venido al programa, hablaremos sobre playa, sol, calor, vacaciones… pero por encima de todo venimos a dar unos “tips” sobre la estación del año favorita de casi todos: el verano.

Les drogues Psiquisex

Avui a Psiquisex parlem sobre les drogues. N’hem sentit a parlar molt, però a la vegada, realment, en sabem poc, així que centrarem el programa en elles. Depressores, pertorbadores i estimulants. En parlem en aquest programa, on mai ens tallem i parlem sense tabús de tota mena de temes. Evidentment des de Psiquisex NO us animem a consumir-les, però sí a informar-vos-en.

Héctor Garcia, amb el vòlei a la sang Las Sabiendas

S’estrena a Podcastcity RadioLab el podcaster més jove de la plataforma. Edgar Torres, participant de l’últim Taller Radiofònic de Ràdio Ciutat de Tarragona, parla amb tarragonins que destaquen pel seu paper en l’àmbit cultural, social o esportiu de la ciutat. Avui el protagonista és Héctor Garcia, jugador del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau.

Bienvenidos a Silent Hill Hablemos de Terror

Otro programa de miedo en los videojuegos, y otro programa en el que vuelve Arnau. Esta vez para ayudarme a explorar Silent Hill en este penúltimo capítulo de Hablemos de Terror, donde hablaremos de todo menos de lo que se supone que debíamos hablar.

Mafalda Essentials Mafalda

Feminisme, tonteries, tarot… a Mafalda hem recuperat la nostra essència en un programa molt complet. Una reivindicació molt emotiva sobre la violència masclista, uns ‘consejitos fallidos’ per sobreviure a l’estiu, recomanacions de sèries per les vacances i com no, les últimes previsions de la nostra Pitonisa Laia. No et perdis el nostre penúltim capítol!

Maternitat conscients La Ciutat Que Cura

Des de la Ciutat que Cura posem paraules a tot el què ajudi a les persones a tirar endavant, desfem mites i construim camins que ens porten a un futur millor. Si ets mare, o si vols ser-ho o no  t’agradarà saber el què cal saber per fer-ho bé, acompanyar, respectar i ser conscient del què és realment la Maternitat. Avui amb Ana Pacheco, advocada, mare i presidenta de l’associació DO DE PIT a Tarragona.

PUBLICITAT