Els podcasts de la setmana 42 de la 2a temporada de PodcastCity

Aquesta és la última publicació-resum dels podcasts de la setmana abans que s’acabi la segona temporada de PodcastCity RadioLab i que coneguem quins han estat els tres programes més escoltats de la temporada. Seran alguns dels que us mostrem a continuació? Ho descobrirem el dijous 1 de juliol! Mentrestant, aquí teniu uns quants episodis per anar fent salivera!

Pol Corominas La Partida

PUBLICITAT

Avui entrevistem en Pol Corominas, que és creador de contingut digital audio visual. En Pol a part de ser un expert en aquesta materia també és un gran aficionat als jocs de taula, avui parlem de les dos coses.

Juan Corellano y los creadores de contenido ¿A Ti Qué Te Pica?

Hoy hablamos con alguien que no es amigo mio personalmente, pero como si lo fuera. Nos acompaña Juan Corellano de La Media Inglesa. No hablaremos de futbol inglés (o sí), sino que nos centraremos en los nuevos creadores de contenido, los tipos de creadores y las plataformas.

Con tacones y a lo loco La Caña de Mujer 50

Tacones, lejanos, cercanos, altos, bajos de todos los tipos. El tema de este capítulo de La Caña de Mujer 50 es de altura. Hablamos desde la posición privilegiada de los 10 lustros, que nos avalan en todos y cada uno de nuestros programas.

Els afores de la Tarragona “d’antes” Postals Antigues

Ara que ja tenim aquí l’estiu (fins i tot de forma anticipada i totalment inoportuna), convé canviar el plantejament del nostre dia a dia. Més que res perquè l’estiu és molt llarg i està bé planificar activitats per fer, sols i en família, si no volem que els més joves de casa es passin tot el sant dia enganxats a les pantalles i a les maquinetes. Avui a Postals Antigues, viatges amb afores de la Tarragona “d’antes”.

Reggaeton Viatges Sonors

Sovint es tatxa al reggaeton de masclista, però existeixen propostes que no siguin sexistes? En el capítol d’avui parlarem sobre aquest gènere tan “jove” i tan exitós, però que també ha portat moltes polèmiques pel que fa a les seves lletres o fins i tot als videoclips de les cançons. I per acabar el programa, escoltarem les propostes que els oients ens heu fet arribar.

El pròposit de la vida està escrit al cel La Ciutat Que Cura

Diuen que per la nit de Sant Joan veurem una superlluna , la Superlluna de Maduixa. Diuen que el nostre propòsit ja ve escrit en el moment del nostre neixement al cel i les estrelles però tots ens movem esmes buscant una vida amb sentit. Has perdut el teu full de ruta? No et perdis doncs l’entrevista d’avui amb Jordi Abelló, Professor i Astròleg perquè descobriràs que el teu mapa ja està escrit. 

PUBLICITAT