Els podcasts de la setmana 6 de la 3a temporada de PodcastCity

Ha arribat novembre i també el fred. De cop, sense avisar, tots amb màniga llarga i amb les mantes preparades. No és un mal plan per aquest cap de setmana. Sofà, manta i podcast. Us en deixem uns quants per aquí, els publicats en la sisena setmana de la tercera temporada de PodcastCity!

La Por El Piscolabis

PUBLICITAT

La coimetrofobia és la por irracional cap als cementiris i aspectes relacionats com són els cadàvers, les làpides, la tanatopràxia, els zombis, entre d’altres. Els cementiris ja de per si, son espais que generen certa incomoditat, i en la majoria de cultures, el més enllà esta vist com quelcom inquietant… Avui al Piscolabis del Cultius Culturals parlarem sobre la por!

Els cementiris de Tarragona Postals Antigues

Tots Sants és la commemoració més greu i fosca de l’any. El dia 1 de novembre és el dia en el que els vius recordem els nostres morts. Es diu que aquesta nit la fina línia que separa els dos móns, el més aquí i en més enllà, es fa encara més fina, fins a pràcticament desaparèixer i per tant, els morts poden venir a visitar els vius.

Noche de todos los podcasters Incógnitas

En este segundo capítulo, Incognitas, se nos une Juanpi de “A ti que ti pica” para debatir como las diferentes culturas a través del mundo honran a sus muertos. Aprenderás de todo: desde como extirpar cerebros por la nariz hasta como ascender en gloria al Valhalla!

Crímenes y victímas Psiquisex

Halloween ha pasado, pero aquí estamos alargándolo un poco hablando sobre crímenes y víctimas de personas con psicopatía. Ligamos el progama anterior con este, y de paso hablamos sobre el turismo negro. Esperamos que os guste este nuevo capítulo de Psiquisex.

Yo y mis inseguridades Cocinando La Vida

La inseguridad es una sensación de nerviosismo, de un miedo muy interno que puede ser causado por la percepción de uno mismo, de vulnerabilidad, y quedarse con esta sensación atrapado (hablar de situaciones que hemos vivido de inseguridad).

Els bombers i les cremes prescrites Tarragona Sostenible

En aquest episodi parlarem sobre els Bombers de la Generalitat de Catalunya, i concretament de les “cremes prescrites”. Perquè els Bombers no només apaguen foc: també en generen alguns, però per un motiu justificat. Avui en coneixerem més detalls.

Iñaki Williams y la Copa del Rey La Jugada de Todos los Tiempos

En el futbol globalizado del siglo XXI la política de club del Athletic de Bilbao es una cosa única. En el episodio de hoy de la jugada nos centraremos en la figura de Iñaki Williams y su impacto dentro del club vasco con el gol de la final de la copa del rey contra el Barça.

Microhàbit, la coherència cardíaca La Ciutat Que Cura

Avui l’Àtles de Felicitat ens portarà a Anglaterra i descobriràs l’Alegòmetre per ser més feliç però el microhàbit d’avui et farà posar oli al motor: només puc dir-te que la cosa va de cor i de BUM-BUM-BUM-BUM-BUM-BUM… i que el descans tindrà molts més colors… Ja tardes en escoltar-lo.

La segona oportunitat a San Fernando Parlem del Nàstic

Ha estat una setmana complicada on una pregunta ha dominat les tertúlies granes: què va passar a Sevilla? Com és possible que ni tant sols aconseguíssim marcar un gol? Això de no poder guanyar fora de casa és qüestió mental o de plantejament. Aquest diumenge a les 12 h ens enfrontem al San Fernando. Un rival A PRIORI assequible. A priori, perquè el Sevilla Atlético també ho era, i mira… La prèvia del partit i l’anàlisi de la setmana a Parlem del Nàstic!

PUBLICITAT