Els podcasts de la setmana 9 de la 3a temporada de PodcastCity

Acabem el mes de novembre i ja encarem la recta final de l’any amb fred, les festes de nadal aquí al costat i molts, molts podcasts, com els que us recopilem en aquesta pàgina. Recupereu tots els podcasts de la setmana de PodcastCity.

Un programa basado en estereotipos ¿A Ti Qué Te Pica?

PUBLICITAT

Los estereotipos, el motor de la injuria en este mundo de locos. En el programa de hoy, que empieza con un disclaimer, contamos con la participación de expertos en estereotipos, agarrados como los catalanes, o chulos como los madrileños.

Cubitos, un joc on tirem molts daus La Partida

En el programa d’aquesta setmana de La Partida parlarem de Cubitos, un joc de tirar molts, molts daus! Avui ens acompanyen Sonia Martínez i Joan León, membres del Club Diógenes de Tarragona. I us avisem que el Joan León té ganes de posar-se malles.

La educación sexual Ancladas

En este programa Andrea y Claudia nos hablan sobre un tema muy importante, la educación sexual. Nos explican qué educación han recibido acerca de la sexualidad en los colegios. Están a favor de los conocimientos que se enseñan o tal vez añadirían algo más? Dale al play y descúbrelo!

Els foley artist Oficinista Busca Ofici

En aquest tercer episodi parlarem del foley artist. Havies sentit aquest nom abans? Nosaltres tampoc. Sempre que ens trobem davant d’algun audiovisual cometem l’error de centrar-nos només en les imatges, el vídeo, la fotografia… Per això, tenim aquí a la Blanca Cervera, una professional del so i de la música que ens ajudarà a apreciar la màgia d’escoltar.

Els riscos naturals d’origen geomorfològic Tarragona Sostenible

En aquest nou episodi de Tarragona Sostenible ens centrarem dels riscos naturals d’origen geomorfològic: esllavissades, terratrèmols, erupcions… i d’aquest tema parlarem amb Joaquim Rosset, enginyer geòleg per la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya, i també màster en Ciències de Tectològia i Gestió de l’Aigua per la Universitat de Salamanca.

Hablemos de tostón Xampany i Crispetes

Després del chamàn podcaster, arriba el deixeble dels podcast, en aquesta nova edició comptem amb la col·laboració de Luis Blain. Ell ha aprofitat aquest espai per promocionar el seu propi podcast i per “hablar de terror”, ja que aquella inicativa no li va sortir be del tot. Una de les edicions més pedants pero amb la (poca) gràcia de sempre.

¿Por qué robamos? Incógnitas

Vivimos en una sociedad extremadamente capitalista. En la que cada vez que sale un iPhone, siempre te lo quieres comprar. Pero hay un problema, i es que nunca tienes pasta para comparlo. Optar por el robo está mal, pero bueno, nos vamos a preguntar esto: ¿hasta qué punto es lícito robar?

Llibres que inspiren La Ciutat Que Cura

Quan aterro amb el meu portàtil a la sala de treball ja tinc 200mil suggerències de novetats a sobre la taula o uns expositors estratègicament pensats plens de temàtiques candents que em criden i és que la veritat això és la vitamina que em connecta i engega encara més el meu motor de compartir i mostrar altres maneres de fer i pensar a la resta del món, perquè si no es comparteix el coneixement perd la gràcia no? Avui entrevista amb Carmen García Aguilar de la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta.

Un Balears de vells coneguts visita un Nou Estadi necessitat Parlem del Nàstic

A Algeciras el Nàstic no va fer un bon partit. D’aquells que generen comentaris de “els jugadors no han sortit al camp”. Zero trets a porteria per part del Nàstic. Un únic gol (després de moltes jugades d’atac de l’Algeciras) a les acaballes del partit va significar la sentència del conjunt grana. A fora de casa no hi ha manera de guanyar. Preocupació? En parlem!

PUBLICITAT