Els últims podcasts de la segona temporada de PodcastCity

S’ha acabat! La segona temporada de PodcastCity RadioLab clou amb el rànquing definitiu de descàrregues publicat. Però això no s’acaba aquí: us deixem els últims programes publicats d’aquesta segona edició. Que passeu un bon estiu, i ens retrobem la temporada que ve!

Jocs d’estiu La Partida

PUBLICITAT

Programa especial final de temporada, escoltem als membres del club Diògenes i el convidats que ha tingut “La Partida” durant la temporada recomanar jocs per jugar a la piscina o endur-se de viatge. Jocs bons, petits i barats!

¿A qué le tienes miedo? Hablemos de Terror

En este último capitulo de hablamos de terror no tengo una historia, ni una película, ni un Arnau que me acompañe: Solo estoy yo y el micrófono. Os he hablado mucho sobre porqué las cosas dan miedo, pero quiero cerrar con una simple pregunta: A qué debemos tenerle miedo en verdad?

El “furbo” de calle ¿A Ti Qué Te Pica?

Sorpresa absoluta: toca hablar de futbol. ¡Del “furbo”! El deporte practicado en el colegio, en el instituto, en la calle, en el potrero. El futbol de pueblo. Fueres el portero, el delantero o el medio estorbo del equipo de amigos de tu barrio, este es tu programa.

Els complexos Psiquisex

Acabem la temporada i aquí estem, una setmana més, amb Psiquisex. Moltes gràcies a tots els que ens heu ajudat a arribar fins aquí! Avui parlarem dels complexos.

Gràcies! Mafalda

Gràcies, gràcies i gràcies. Això és tot el que podem dir després de dues temporades vivint una experiència única com és PodcastCity. Ens comiadem
amb un fins aviat i amb aquelles persones que ens han acompanyat des del
primer moment. Música, jocs, emoció i moltes tonteries. Acabem la segona
temporada amb un programa al més pur estil Mafalda. Gràcies per parar el món i encende la ràdio amb nosaltres.

Els meus pares se separen, divorci amb fills Mafalda

Les últimes dades oficials són de 2019, on hi van haver més de 7.300 divorcis a Catalunya amb fills menors d’edat. Parlarem del divorci amb fills amb la nostra companya María Rosell, psicòloga clínica i codirectora i terapeuta familiar al Centre de Teràpia Relacional de Tarragona des del 1989.

PUBLICITAT