Gravacions segures i mesures de prevenció a PodcastCity RadioLab

A Ràdio Ciutat de Tarragona som conscients de l’impacte que ha tingut la pandèmia de la Covid-19 en el nostre dia a dia. És per això que PodcastCity RadioLab també s’ha adaptat per assegurar als podcasters una participació segura en el projecte.

PUBLICITAT

Disposem d’un protocol específic d’entrada i sortida dels estudis, que no només inclou rentar-se les mans amb sabó i fer servir gel hidroalcohòlic. Ràdio Ciutat ofereix als podcasters material per a que disposar de totes les mesures de prevenció, com protectors de micròfon i d’auriculars.

En cas que algun podcaster doni positiu per Coronavirus o si malauradament la situació obliga a decretar un nou període de confinament, PodcastCity RadioLab pot seguir funcionant gràcies a les gravacions amb la plataforma StreamYard, que ja es van fer servir en l’últim tram de la temporada passada.

El protocol de seguretat per prevenir els contagis de la Covid-19 és d’obligat compliment tant per part dels participants com pels treballadors de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT