La curiositat de “¿A Ti Qué Te Pica?”

En el món de la ràdio i del periodisme, fer-se preguntes és bàsic. Que et piqui la curiositat és un bon símptoma, i si després tens la motivació per buscar les respostes, fantàstic. Lluny del periodisme però amb la mateixa filosofia de cerca el perquè de les coses, Juan Pablo Maligno ens porta quinzenalment un capítol de ¿A Ti Qué Te Pica?.

PUBLICITAT

És la seva segona temporada a PodcastCity. En la primera temporada entrevistava amics i coneguts per descobrir què els motiva a la vida. Aprendre noves aficions, esports, històries, de la veu dels teus coneguts i portar-ho a la ràdio ha resultat una fórmula que ha funcionat molt bé a PodcastCity RadioLab.

En aquesta nova edició, des de l’inici els podcasters han pogut tornar a l’estudi. El Juan Pablo va ser dels qui van haver d’enregistrar els últims programes de la passada temporada des de casa, a causa del confinament i de les mesures de seguretat aplicades a PodcastCity per la pandèmia de la Covid-19.

Ara els episodis de ¿A Ti Que Te Pica? opten per una fórmula diferent. Intercala programes on en Juan Pablo ens descobreix històries interessants del món de l’esport i de la cultura, amb espais de conversa amb companys que recorden els primers programes del seu podcast.

PUBLICITAT