La salut conscient de “La Ciutat Que Cura”

La ràdio, i ara els podcasts, ens fan companyia. Ens ajuden a passar l’estona mentre fem tasques a casa, passegem, fem esport, anem a treballar… i gràcies a Mercè Milan, a més, els podcasts ens cuiden. La Ciutat Que Cura és el podcast de PodcastCity RàdioLab que ens estima sense coneixer-nos. De fet, el que vol, en el fons, és que ens coneguem també a nosaltres mateixos.

PUBLICITAT

Qui li havia de dir a la Mercè, el dia que va venir a reunir-se amb nosaltres per preparar el seu podcast, segura del que volia fer, però amb el punt de vergonya i respecte pel micròfon, que La Ciutat Que Cura acabaria sent el programa més escoltat de la primera edició de PodcastCity.

La veu pausada de la Mercè ens ha acompanyat en més d’una vintena de programes que, setmana a setmana, ens han fet aprofundir en temàtiques que ens ajuden a veure la vida d’una altra forma. Per coses de la vida, aquest podcast neix mesos abans d’un trasbals sanitari a escala mundial que ha trastocat els cossos i les ments de tothom. En mig d’aquest caos, ens calia una veu amiga.

Malgrat els entrebancs, PodcastCity ha seguit amb les gravacions, aplicant les mesures de seguretat a l’estudi, i permetent als podcasters enregistrar els seus programes per videoconferència, des de casa seva.

Sabem que no és el mateix, ni de bon tros, però cal fer tot el possible per protegir-nos de la pandèmia. El que ens ha ensenyat aquesta situació és que les nostres accions poden afectar els nostres familiars, amics o companys de feina. Tota acció de prevenció ajudarà a fer que Tarragona sigui una ciutat que cura.

PUBLICITAT