Podcascity: Laura Rovira: de Mafalda a Golfes

Va arribar a Ràdio Ciutat a través de PodcastCity amb el programa ‘Mafalda’ junt amb la Laia i la Miriam i van aconseguir quedar segones en el primer rànquing del projecte. Després de dues temporades, la Laura va entrar a formar part de l’equip de Ràdio Ciutat i a treballar amb nosaltres. En aquesta darrera temporada, la seva trajectòria ha donat un pas més amb el seu propi programa, el late night radiofònic que ha revolucionat la ciutat sota el nom de ‘Golfes’. Hem volgut parlar amb Rovira per conèixer com ha viscut aquesta evolució, com va ser el salt de PodcasCity a Ràdio Ciutat i sobretot, com va passar de Mafalda a Golfes.

PUBLICITAT

Mafalda era un programa d’entreteniment format per tres veus femenines on el riure estava assegurat, una essència molt similar a la de Golfes. Rovira defensa que el late night és l’evolució i creixement de Mafalda i considera que tenen el mateix objectiu: fer riure a la gent amb esperit crític.

“Gràcies a PodcastCity estic aquí”. Així de clar ho té Rovira, qui ens explica com va viure l’experiència i com aquest projecte facilita a tothom qui vulgui fer el seu propi podcast i potser com ella, fer el seu somni realitat.

Després d’una primera temporada d’èxit, Golfes es consolida a Ràdio Ciutat i també a Tarragona i és que segons Rovira, el programa ha aconseguit arribar a la gent i sobretot als polítics i polítiques de la ciutat els quals ja fan cua per ser entrevistats/des a la segona temporada que arribarà amb més força!

PUBLICITAT