Que No Panda el Cúnico: A peu de carrer

Podcastcity ha aconseguit un nou nivell aquest passat dimecres 22. Els membres del podcast “Que No Panda El Cúnico” han realitzat, en associació amb Ràdio Ciutat, el primer live show a exteriors fet per algun dels podcasts participants de tot el projecte.

PUBLICITAT

L’esdeveniment ha tingut lloc al Limbo Beach Club a hores de la tarda i s’ha estès fins a la nit. Aquest capítol, que funciona com a final de temporada, utilitza el mateix format estructural característic del podcast: Una introducció, secció de Iago Regueira àlies “Cubito de Hielo”, la participació del nou integrant i membre de Ràdio Ciutat Álvaro Rodríguez “El Chavalito”, i la secció d’humor negre de Lucas Lojo “Radioputo”.

L’especial ha comptat també amb la col·laboració de Laura Rovira, veterana de Podcastcity i actual presentadora del late night de Ràdio Ciutat “Golfes“, i Javi Benítez “El Chulo”, celebri monologuista tarragonino.

Els membres de Que No Panda El Cúnico amb Laura Rovira
Foto: Luis Blain

Tot el projecte s’ha fet en col·laboració amb Ràdio Ciutat de Tarragona, que va aportar tot el material i eines així com el control d’àudio. Una col·laboració que serveix com un petit spoiler dels plans que el programa té per a la següent temporada.

Podreu gaudir del programa en l’entrada web de Podcastcity o les seves diferents plataformes.

PUBLICITAT