Tancades les inscripcions a la 4ta edició de Podcastcity!

Podcastcity ha tancat el període d’inscripcions per la seva 4a temporada. Han estat més d’una trentena els podcast que s’han afegit a la iniciativa de podcasting ciutadà després d’un procés de selecció d’entre més de 40 persones inscrites. Aquesta serà la temporada amb més participació i innovació que ha tingut Podcastcity.

PUBLICITAT

Aquest any s’ha fet un sorteig d’un equip de producció de podcasts entre els inscrits a la nova temporada i els guanyadors han estat la Marta Omella i l’Enric Solé, que junts han creat el podcast Crítics Crònics, un dels 4 podcasts de cinema que s’han sumat a podcastcity, on ens parlaran respecte a pel·lícules i altres productes audiovisuals que han rebut pèssimes critiqués.

Ràdio Ciutat de Tarragona aportarà tots els elements necessaris per a la realització de les seves idees de podcast: Un estudi completament equipat, un tècnic per a realitzar el programa i un coordinador que s’encarregui de la gestió i publicació de tots els podcasts setmanalment. Enguany, com a novetat, Podcastcity ha optat per portar alguns programes al pla visual per plataformes com Youtube, Facebook, Twitter i Twitch!

Podcastcity començarà la publicació dels seus nous programes el dia 3 d’octubre juntament amb la nova temporada 2022-2023 de Ràdio Ciutat de Tarragona!

PUBLICITAT