Vine a fer el teu podcast a Ràdio Ciutat de Tarragona!

Podcastcity obre un any més les seves portes a totes les persones interessades a crear el seu propi espai radiofònic! Aquesta quarta temporada començarà el dia 28 de setembre i podreu inscriure-us durant tot l’estiu fins al dia 18 del mateix mes omplint aquest formulari. Aquesta és una oportunitat excepcional per apropar la ràdio a la població i crear un espai on pugui expressar tot allò que vulgui dir.

PUBLICITAT

Ja són més de 100 podcasts els presentats en aquestes últimes tres temporades i esperem que aquest nombre continuï creixent. Tots aquests classificats en un rànquing anual segons el seu abast i quantitat de descàrregues, on tots els programes aspiren a aconseguir 1000 € en premis!

L’objectiu principal de Podcastcity és acostar la ràdio a la població que tingui alguna cosa que explicar i cregui que pugui ser d’interès, tot amb el suport administratiu i tècnic de Ràdio Ciutat de Tarragona. Oferim l’espai, material i control tècnic que es necessiti per al programa , així com la coordinació i direcció necessària per a la seva publicació.

Enguany com a novetat, sortegem un equip de producció de podcast per a tots aquells que s’inscriguin abans del 31 de juliol! No espereu a l’últim moment! Com més aviat millor us apunteu al projecte, abans podreu començar a treballar en el vostre programa!

Escolteu el que les persones que han portat la seva veu a Podcastcity tenen que dir respecte al projecte!

PUBLICITAT