Tarragona segueix esperant una festa de cap d’any

La festa de cap d’any sempre ha creat desavinences a Tarragona. Des de fa anys que es planteja que des del Consistori s’organitzi alguna festa. Fa temps es feia des de la Plaça de la Font, on es donaven les campanades i després hi havia revetlla, però es va deixar de fer. Aquest any s’havia parlat i especulat sobre la possibilitat de fer una festa de cap d’any a la Plaça Corsini, i d’aquesta manera inaugurar-la després de les obres. Així ho explicava Begoña Floria, consellera de Festes.

PUBLICITAT

Una opció que finalment es va descartar, així com explicava Elvira Ferrando, consellera de comerç, relacions ciutadanes i Universitats.

Des de feia dos anys s’havia engegat una iniciativa al Pla de la Seu. Durant les campanades es feia un mapping amb la façana de la catedral i la gent es podia ajuntar allí per menjar-se el raïm. Aquest any la iniciativa no seguirà.
Per tant les opcions per viure les campanades i després seguir amb la festa a Tarragona, de moment són limitades.

Després de les campanades la cançó que sentiu és una de les protagonistes, perquè és una de les revetlles on poden anar els tarragonins i tarragonines. Es tracta de la macrofesta de Cap d’Any que s’organitza a la Tàrraco Arena Plaça i on es podrà veure a Demarco Flamenco, l’autor de la Isla del Amor, juntament amb Maki i Maria Artès.
Les altres opcions passen per les discoteques conegudes de la ciutat. El Totem repassarà els èxits del pop més famosos, la Sala Zero barrejarà el rock, amb l’indie, el pop i altres estils musicals i la sala Prèmium celebra la festa “Hola 2018!” Amb Jano DJ. Per gaudir de totes aquestes opcions s’ha de comprar entrada, que pot ser anticipada o el mateix dia i els preus són variables.
Amb tot plegat podem dir que les opcions per gaudir del cap d’any a Tarragona són limitades i arrelades a la iniciativa privada. També s’ha de tenir en compte aquelles persones que prefereixen celebrar-ho a casa amb els amics sense sortir.

 

Foto: Maria Roig

PUBLICITAT