Compartir
00009772
PUBLICITAT

Ja ha començat la temporada creuerística a Tarragona, amb una notícia positiva: l’augment del 79% en el transit d’aquestes embarcacions a la ciutat, el que significa un augment signficiatiu de turisme. A aquesta dada s’hi sumen que alguns creuers sortiran des de la ciutat, com Costa Victòria, amb capacitat per quasi 2400 passatgers.

PUBLICITAT

 

Centenars de persones acomiaden temporalment el MNAT

Cap de setmana de màxims al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. El MNAT tanca portes aquest dilluns per sotmetre’s a reformes, i centenars de persones han aprofitat aquests últims dies per fer una visita de comiat. El museu aprofita les obres per fer un rentat de cara, i plantejar noves maneres d’exposar algunes de les seves peces.

 

Gilbert Frigola presideix l’ANC

Gilbert Frigola és el nou coordinador de l’ANC de Tarragona, en substitució de Carles-Xavier Gómez que s’ha incorporat al Secretariat Nacional. A Frigola l’acompanyen Esther Chiveli com a secretària i Miquel Suriñach com a tresorer. La nova junta era la única candidatura i ha sortit ratificada per la territorial de la ciutat.

 

Tocabemolls guanya el Concurs Nacional de Xarangues

La xaranga Tocabemolls ha aconseguit emportar-se el primer premi del Concurs Nacional de Xarangues, celebrat aquest dissabte al municipi d’Escucha (Terol). Els tarragonins han guanyat la VII edició del concurs més prestigiós de l’Estat de xarangues. D’aquesta manera, es converteixen en la millor xaranga del país.

Escolta-ho

 

Un Nàstic espès marxa sense cap punt del Tartiere

El Nàstic marxa de la capital d’Astúries amb una derrota que trenca la bona dinàmica que havia començat amb les dues victòries seguides a Tarragona. La derrota situa al Nàstic setzè amb 42 punts, cinc per sobre de la zona de descens que marca el FC Barcelona B, que visita el camp de la SD Huesca aquest dilluns. En el següent compromís, els de Nano Rivas rebran la visita del Numancia el pròxim dissabte a les 4 de la tarda al Nou Estadi.

Escolta-ho

PUBLICITAT