Compartir
PUBLICITAT

Gilbert Frigola és el nou coordinador de l’ANC de Tarragona, en substitució de Carles-Xavier Gómez que s’ha incorporat al Secretariat Nacional. A Frigola l’acompanyen Esther Chiveli com a secretària i Miquel Suriñach com a tresorer. La nova junta era la única candidatura i ha sortit ratificada per la territorial de la ciutat.

Tarragona es mobilitza per reclamar la llibertat dels ‘presos polítics’

PUBLICITAT

Més d’un miler de persones s’han desplaçat, aquest diumenge, a Barcelona amb els 25 busos organitzats per l’ANC per participar en la manifestació convocada per l’Espai Democràcia i Convivència per reclamar la llibertat dels ‘presos polítics’ i el retorn dels ‘exiliats’. Els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove i els Xiquets del Serrallo han participat aixecant pilars.

Tocabemolls guanya el Concurs Nacional de Xarangues

La xaranga Tocabemolls ha aconseguit emportar-se el primer premi del Concurs Nacional de Xarangues, celebrat aquest dissabte al municipi d’Escucha (Terol). Els tarragonins han guanyat la VII edició del concurs més prestigiós de l’Estat de xarangues. D’aquesta manera, es converteixen en la millor xaranga del país.

El Nàstic cau al Carlos Tartiere davant l’Oviedo

El Nàstic de Tarragona ha perdut per 1-0 davant el Reial Oviedo. Els grana no han pogut remuntar el gol dels locals abans del descans, i ha trencat la ratxa de dues victòries consecutives. El partit, a més, s’ha acabat amb un home menys pel Nàstic, per doble groga a César Arzo al minut 89.

PUBLICITAT