Compartir
PUBLICITAT

Avui s’ha inaugurat l’Smart Cub, un espai de divulgació sobre la tecnologia Smart i amb un important component pedagògic. Visitarà diversos centres educatius i tindrà la seu permanent a l’Institut Escola Mediterrani. El Port de Tarragona, l’INS Pere Martell i la fundació Smart City han unit esforços per crear un espai que promocioni els beneficis d’utilitzar la tecnologia per millorar les condicions de vida dels ciutadans i tenir més cura del medi ambient.

PUBLICITAT

 

Pel que fa a l’actualitat de l’1 d’octubre. El president espanyol Mariano Rajoy ha instat al president català Carles Puigdemont per que aclari si ahir es va proclamar o no la independència. Així, de moment, no hi ha aplicació de l’article 155, que eliminaria l’estat de les autonomies a Catalunya, extirpant-la de tota la seva capacitat de decisió i gestió

 

Un estudi fet per investigadores de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) mostra que l’alimentació amb llet materna durant almenys quatre mesos es relaciona amb un millor desenvolupament psicomotor durant el primer any de vida. Destaquen una menor sensibilitat al·lèrgica, més immunitat, disminució de les infeccions i mort sobtada i protecció contra malalties cròniques com la diabetis, la malaltia de Crohn, l’obesitat i les malalties cardiovasculars.

 

EL Nàstic de Tarragona va inaugurar aquest cap de setmana la primera jornada de La lliga Genuine a la ciutat esportiva de Villarreal. I ho va fer amb un regust agredolç en resultats, però amb una jornada festiva i d’inclusió social que va ser tot un èxit.

PUBLICITAT