Compartir
PUBLICITAT

Aquest dimecres s’ha reunit el senat tarragoní en el qual, l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que respecta la decisió dels 6 senadors que han renunciat al seu càrrec i que ja ha trobat una sustituta, Marta Mateu.

PUBLICITAT

El Port de Tarragona organitza un seguit d’activitats per aquest cap de setmana. El Teatret del Serrallo acollirà l’activitat Contes Esbojarrats de la Cia 2 d 3. La historia d’un cuiner que ensenyarà els més petits un menú de contes peculiar explicats d’una forma molt divertida. Una representació que s’emmarca en el cicle públic familiar “El peix que es mossega la cua” i que es farà el pròxim 15 d’octubre a les 12 del migdia. L’entrada és gratuita amb reserva d’incitació al web www.participi.cat. El Moll de Costa també acull diverses exposicions. Prades i l’Exposició Internacional de Barcelona 1929, o Santa Tecla Aquarel·lada de Josep María Sanchez Maza en són alguns exemples.

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata Albert Abelló, ha tornat a reclamat aquest dijous a l’equip de govern (PSC-PP) convertir el descampat ubicat al costat de l’Institut Pont del Diable del barri de Sant Salvador i convertir-lo en un aparcament i un parc per a joves. Ha assenyalat que Sant Salvador no disposa de cap parc per a joves, fet que provoca que els infants i adolescents juguin a pilota o patinin als carrers i places del barri.

En esports, el Nàstic de Tarargona ha superat clarament, aquest dimecres, al Granada. Dos gols del nigerià Ike Uche han donat la victòria i els tres punts als tarragonins. Els homes de Rodri porten ara 8 punts i es troben els tercers per la cua. L’equip torna aquest dijous a la sessió d’entrenament per preparar el partit de diumenge contra el Cordoba.

PUBLICITAT