Compartir
PUBLICITAT
El sector hoteler considera competència deslleial l’aparició d’habitatges i pisos d’ús turístic. Argumenten que no han de complir amb la mateixa quantitat de requisits que un hotel per poder acollir al turisme. A la província de Tarragona, hi ha 14.217 habitatges d’ús turístic i 27 apartaments turístics. Asseguren que encara és més preocupant els habitatges que obren les seves portes sense cap tipus de llicència.

Viñuales es tornarà a presentar de cap de llista de Ciutadans

El cap de llista de Ciutadans, Rubén Viñuales es tornarà a presentar a les eleccions com a alcaldable de Tarragona per a Ciutadans. També ha analitzat la gestió del Govern Municipal i ha assegura que  del decàleg  de promeses electorals que va presentar Ballesteros, no s’ha complert ni el 15%. Per aquest motiu, demana realitzar una auditoria pública.

A favor de la Peatonalització, però amb reserves

Els veïns de la Part Alta estan a favor de la peatonalització del su barri, però consideren que no serà una tasca fàcil i no estan del tot convençuts de que es pugui fer. El sector més crític és el de la restauració, perquè no veuen clar que es faciliti l’entrada de furgonetes i camions de repartiment. L’altre qüestió resta en el pàrquing dels veïns, pel que l’Ajuntament projecta un aparcament gratuït.

La connexió amb Ponent a través de l’Anella Mediterrania

L’anella Mediterrania s’ha projectat com un element de vincle entre els barris de Ponent i el centre de la ciutat, però els veïns desconfien. Segons la Federació de Veïns, la manca de camins per arribar a peu i les males connexions amb transport públic no solucionen un problema històric de la ciutat. Diuen que l’Anella s’ha construit però que només és fàcil accedir-hi pels veïns que hi viuen al costat.

Dimitrievski aprova a Javi Márquez

En el vestuari del Nàstic hi ha un jugador que coneix molt bé Javi Márquez, el darrer jugador que ha aterrat al Nou Estadi en el mercat d’hivern. Es tracta de Stole Dimitrievski, que va coincidir durant dues temporades quan els dos defensaven la samarreta del Granada. El porter macedoni ha valorat positivament la incorporació del jugador que ja l’any passat s’havia interessat pel club tarragoní.
PUBLICITAT