Compartir
PUBLICITAT

Mig miler de tarragonins viatgen, des de primera hora, cap a Bèlgica per participar en la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium Cultural. ‘Omplim Brussel·les’ denunciarà la manca de democràcia de l’Estat espanyol i reivindicarà l’alliberament de Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart. L’ANC del Tarragonès ha gestionat 450 places d’autobús i avió.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a la llum una nova aplicació d’agenda per a mòbils, que reuneix tota l’activitat de la ciutat de manera actualitzada. L’app conté tota la informació dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, les tradicions, el patrimoni, entre altres. A més, conté un cercador que permet filtrar els actes per interessos.

El Comitè de Competició li demana al Nàstic de Tarragona que respongui, en un termini de tres dies, perquè va marxar de Pamplona i no s’hi va quedar les 24 hores següents a la suspensió del partit contra l’Osasuna, tal com recull la circular número 5 de la normativa. La resposta del Comitè no suposa de moment l’obertura d’un expedient.

El CBT visitarà aquest dimecres la pista del Sant Josep de Badalona, un partit que es va ajornar el dia 30 de setembre. Els blaus disputaran el xoc molt mancats d’efectius, amb només cinc peces del primer equip. I Pape Mbaye i Henry Wilkins no podran jugar perquè són fitxatges posteriors a l’ajornament del partit.

PUBLICITAT