Compartir
PUBLICITAT

Les obres al vial W.J. Bryant afectaran al trànsit

El vial W.J. Bryant romandrà tancat al pas de vehicles els dies laborables, de 8 h a 18 h, a partir de dimarts vinent i fins el dia 24. El tall serà per dur a terme treballs de reparació als laterals del viaducte, i no pas per la construcció de la nova passarel·la. El cap de setmana del 20 i 21 de gener, el vial romandrà obert amb normalitat.

Només 4 de 10 comerços pregunten inicialment en català a Tarragona

PUBLICITAT

De cada 10 comerços de Tarragona només 4 responen al client inicialment en català. Però tot i que la majoria de venedors responen primer en castellà, quan el comprador es dirigeix en català, se li contesta en la mateixa llengua en 7 de cada 10 casos. El CNL i PIMEC volen aconseguir que es contesti en català en el 90% d’establiments de la ciutat.

Escolta la crònica de Daniel Rodríguez:

L’Aeroport de Reus registra més d’un milió de passatgers

El passat 2017, 1.022.964 passatgers van passar per l’Aeroport de Reus. Això suposa un 25% més que el 2016. Un creixement que s’ha repartit durant la majoria de mesos de l’any passat, amb un increment més notable en la temporada turística. En total, s’hi van fer 16.023 enlairaments i aterratges, un 10% més que l’any anterior.

Premiats 8 càmpings tarragonins entre els millors d’Europa

Vuit càmpings de la demarcació han estat premiats com els millors d’Europa. Els establiments pertanyen a l’associació Càmpings Tarragona. Es tracta dels premis internacionals del sector campista que s’han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Entre els premiats hi ha el Tamarit Park, de Tarragona ciutat.

Dimitrevski salva l’empat del Nàstic contra l’Almeria (1-1)

El Nàstic suma 1 punt després d’empatar a un gol, aquest dissabte, contra l’Almeria. Els de Rodri han disputat un bon partit, tot i que els andalusos s’han avançat al marcador.  No ha estat fins al minut 80 quan Tete Morente ha igualat el marcador. Un penal en contra podria haver sentenciat el partit, però l’aturada de Dimitrevski ha permès marxar amb satisfacció.

Escolta la crònica de Jesús Sarmiento:

PUBLICITAT