Compartir
PUBLICITAT

La Colla Jove Xiquets de Tarragona aconsegueix una tercera posició al Concurs de Castells. Els de la camisa lila van tornar a sumar un podi descarregant el 5d9f, el 9d8 i carregant el 3d10fm. Per la seva banda els Xiquets de Tarragona recuperaven la tripleta màgica. Els matalassers aconseguien descarregar el 3d9f, 4d9f i 5d8, tres castells que no descarregaven junts des del 2015.

Els grallers i timbalers dels Xiquets queden primers

PUBLICITAT

Els Grallers i Timbalers dels Xiquets de Tarragona s’emporten el III Concurs de Gralles i Timbals del Concurs de Castells de Tarragona. Recordem que el passat 2016 van quedar segons i enguany assolien el primer lloc. Per darrere quedava la Colla Jove Xiquets de Tarragona, per tant el primer i el segon lloc es quedaven a Tarragona.

Victòria en el debut de superlliga2

El Volei Sant Pere i Sant Pau debutava aquest cap de setmana en superlliga 2. Els del barri cooperativista van començar la lliga amb bon peu, guanyant per 3 sets a 0 davant l’Arona Tenerife. Recordem que han començat la superlliga havent-se proclamat campions de la lliga Catalana.

Un punt agredolç, però valuós

El Nàstic de Tarragona suma un punt valuós i agredolç a Càdiz. Els granes van tenir una última ocasió al final del partit per guanyar però no la van saber aprofitar. Tot i això els granes van remuntar un 1 a 0 en contra i van aconseguir sumar en un camp complicat.

PUBLICITAT