Compartir
PUBLICITAT

L’Aeroport de Reus registra més d’un milió de passatgers

El passat 2017, 1.022.964 passatgers van passar per l’Aeroport de Reus. Això suposa un 25% més que el 2016. Un creixement que s’ha repartit durant la majoria de mesos de l’any passat, amb un increment més notable en la temporada turística. En total, s’hi van fer 16.023 enlairaments i aterratges, un 10% més que l’any anterior.

Premiats 8 càmpings tarragonins entre els millors d’Europa

PUBLICITAT

Vuit càmpings de la demarcació han estat premiats com els millors d’Europa. Els establiments pertanyen a l’associació Càmpings Tarragona. Es tracta dels premis internacionals del sector campista que s’han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Entre els premiats hi ha el Tamarit Park, de Tarragona ciutat.

Vigilància policial per prevenir el ‘botellón’ al passeig de Sant Antoni

La Guàrdia Urbana de Tarragona vol evitar el ‘botellón’ al passeig de Sant Antoni. Sobretot per la proliferació d’adolescents cada vegada més joves a la zona, segons han informat fonts policials. Un dispositiu de la policia municipal vigila contínuament la zona del passeig per impedir que es pugui consumir alcohol a la via pública.

Escolta la crònica d’Arnau Curto:

Les obres al vial W.J. Bryant obligaran a tallar-lo els dies feiners

El vial W.J. Bryant romandrà tancat al pas de vehicles els dies laborables, de 8 h a 18 h, a partir de dimarts vinent i fins el dia 24. El tall serà per dur a terme treballs de reparació als laterals del viaducte, i no pas per la construcció de la nova passarel·la. El cap de setmana del 20 i 21 de gener, el vial romandrà obert amb normalitat.

El Nàstic buscarà els 3 punts al camp de l’Almeria

El Nàstic de Tarragona visita avui terres andaluses per enfrontar-se a la Unión Deportiva Almeria, un rival directe per la salvació. Els de Rodri, amb noves incorporacions, volen endur-se els tres punts en un partit on podrien debutar els nouvinguts Álvaro Vázquez i Dumitru. El partit començarà a les 18 h, i el podreu seguir en directe des de mitja hora abans per RCTGN.

PUBLICITAT