Compartir
PUBLICITAT

Més d’un miler de persones s’han acostat davant l’Ajuntament de la ciutat per demanar l’alliberament d’Oriol Junqueres, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez. Carles Xavier Gómez, coordinador de l’ANC, ha fet una crida a “rebentar les urnes” el 21 de desembre.

PUBLICITAT

Tarragona ha celebrat el dia de la Discapacitat amb una paradeta a la Rambla Nova i una sèrie d’activitats. La fira està formada per les entitats i institucions tarragonines que treballen amb persones amb discapacitat, com la Mar blava, fundació privada. Al llarg del dia s’han celebrat sessions de ball, s’ha llegit el manifest, s’han fet cançons i danses i s’ha realitzat una representació teatral. Tot, amb l’objectiu de visibilitzar el col·lectiu i la defensa dels seus drets.

El Festival REC torna a obrir les portes per una edició carregada de cinema local i internacional. Aquest dilluns dóna inici a aquesta edició del festival de cinema més important de Tarragona i un dels més rellevants de Catalunya, i ho fa amb la projecció d’una sèrie de curtmetratges d’autors locals.

El Nàstic de Tarragona va tornar divendres sense haver jugat al Sadar i ha tornat als entrenaments aquest dilluns. El centrecampista Matilla a partir d’aquesta setmana torna a entrenar-se amb el grup després de sortir d’una lesió greu de trencament de lligament creuat.

PUBLICITAT