Compartir
PUBLICITAT
El president Puigdemont no va declarar ahir la independència tal com milers de persones esperaven, sinó que la va deixar en suspensió, apel·lant el diàleg amb el Govern Espanyol. El següent pas a partir d’aquí és incert, tot i que es contempla que el govern central pugui aplicar l’artícle 155, la suspensió de les autonomies. A rctgn.cat podeu escoltar les reaccions dels polítics locals davant les paraules del president.
La convocatòria a la plaça de la Font, a les vuit de la tarda pel Consell en Defensa del Referèndum no va tenir gaire èxit. Només prop d’una trentena de persones es van reunir després de les paraules de Puigdemont. I és que el discurs ja es va endarrerir fins les set i a les vuit encara parlaven els representants de la oposició.
Avui es presenta oficialment l’SmartCub, una iniciativa del Port, l’institut Pere Martell i la Fundació Smart City. Els alumnes han reformat un contenidor cedit pel port i l’han convertit en una mostra del que la tecnologia smart pot fer. Per ara, s’ha convertit en un espai de divulgació i exposició. També es presentarà un còmic en la mateixa línia, il·lustrat pels alumnes de l’Institut i Edu Polo.
El Nàstic de Tarragona vol refer-se de la derrota a l’Heliodoro de Tenerife i té l’oportunitat de fer-ho avui, rebent al Granada al Nou Estadi. Tres setmanes després, el conjunt grana tornarà a jugar davant l’afició amb la il•lusió de poder brindar el segon triomf del curs, i treure el cap de la zona baixa de la classificació. El rival serà dels durs de pelar.
PUBLICITAT