Compartir
PUBLICITAT

Els darrers informes indiquen que l’estructura i la fonamentació de la carpa es troben en bon estat, tot i tenir mostra d’algun deteriorament per humitats. La consellera de Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floría, assegura que la intenció és intervenir en aquest Teatre Auditori sense haver de tancar l’espai

PUBLICITAT

Una intervenció sobre el Teatre Auditori que costarà uns 600.000 euros, emmarcats en els pressupostos del 2019, i que entrarà dins un pla de reforma plurianual, de tres anys.

Escolta-ho

El Patronat Municipal de Turisme i la FEHT inicien la col·laboració per a la promoció turística conjunta de la ciutat

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) han signat un acord de col·laboració que ha de servir com un primer contacte per tal d’ajudar en la promoció del turisme a la ciutat de Tarragona. Ambdues parts han impulsat aquest conveni que té com a principal objectiu establir un marc d’enteniment i complicitat entre el sector públic i privat per a la promoció turística de la ciutat.

Les Petxines 2018 es lliuren demà, la festa dels periodistes tarragonins tindrà lloc a partir de les 20 hores

Demà, 11 de juliol, a partir de les 20.00 hores, tindrà lloc al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, 1, Tarragona) la celebració la festa de les Petxines de la Informació, que enguany arriba a la vint-i-sisena edició. Les Petxines és la cita anual dels periodistes tarragonins, durant la qual els col·legiats voten in situ la Petxina Oberta, la Petxina Tancada i com a novetat, enguany s’estrena la categoria Petxina Km. 0, amb l’objectiu de distingir el producte periodístic de proximitat.

El porter Alberto Varo marxa traspassat al CD Lugo

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial aquesta tarda la sortida del porter de la Canonja Alberto Varo, que ha rescindit el seu contracte amb l’entitat tarragonina per dirigir-se al Club Deportivo Lugo, on es trobarà amb l’exdirector esportiu del Nàstic Emilio Viqueira. Varo ha estat jugador grana durant molts anys, des de la cantera, passant per la Pobla i també pel Nàstic. 

Escolta-ho

PUBLICITAT