Compartir
PUBLICITAT

Els Veïns de Ponent no veuen clar que l’Anella Mediterrània els uneixi amb la ciutat

PUBLICITAT

Els veïns dels barris de Ponent no veuen clar que l’Anella Mediterrània serveixi de vincle entre els barris i la ciutat. Segons Antonio Peco, el cap de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), la manca d’accessibilitat a les infraestructures dificulta que els veïns que no hi viuen just al costat hi puguin accedir.

Els hotelers creuen que els habitatges turístics són competència deslleial
El sector hoteler considera que els habitatges d’ús turístics són competència deslleial. La Generalitat ha fet públic l’estudi que informa que hi ha 14.217 habitatges d’ús turístic i 27 apartaments turístics a la Província de Tarragona. Tal com explica Eduard Farriol, president de la Federació d’Hosteleria de Tarragona el nivell d’exigència per adaptar el servei a la legalitat no és el mateix entre una habitació d’hotel i un habitatge d’aquest tipus, i que es tracta d’un greuge comparatiu.

Pintar els pilons de color groc era “ironia”
La proposta dels veïns de la Catedral de pintar els pilons del carrer compte de color groc era una ironia. Tal com explica el president de l’Associació, Jordi Ferré, ho van dir farts que es pintessin llaços grocs a les parets i portes de cases particulars, proposant que es pintessin els pilons, ja que consideren que estan en estat d’abandó.

El Nàstic espera l’arribada d’Álvaro Vázquez
El Nàstic de Tarragona segueix preparant el partit contra l’Almeria. Aquest dimecres s’ha confirmat que Álvaro Vázquez estaria pendent dels papers i la signatura per venir a l’equip grana. El davanter hauria estat seduït per Emilio Viqueira i el Nàstic.

PUBLICITAT