Setmana clau per als veïns de les parcel·les Iborra de Tarragona

iborra

PUBLICITAT

La problemàtica dels veïns de les antigues parcel·les Iborra 148 continua oberta a l’espera de la reunió que han de mantenir amb l’Ajuntament aquest proper dimecres.

Els propietaris segueixen reclamant la voluntat que el govern no els faci abandonar les seves cases, tot i que el mateix consistori creu en la necessitat de remodelar la zona de la Budallera pel desenvolupament urbanístic.

Albert Martínez, un dels veïns de la zona, ha insistit en la voluntat de formar un polígon amb els veïns i ha criticat la poca comunicació de l’Ajuntament.

Un dels acords que es plantejaran en la reunió és que els veïns siguin reallotjats l’any 2020 amb un pis a la seva propietat. De no ser així els veïns no estarien obligats a marxar

Aquest diumenge un incendi al polígon industrial de Riu Clar ha cremat 5.000 metres quadrats de vegetació i tubs de plàstic. Quatre dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets per apagar el foc. El 112 va rebre fins a 60 trucades d’avís.

—-

A partir d’avui els monuments romans de Tarragona estaran oberts tots els dilluns d’estiu. L’Amfiteatre, el Circ i el Pretori, el Fòrum de la Colònia i les Muralles, tots declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO, obriran les portes també els dilluns de 9 del matí a 3 de la tarda.

El Museu d’Història de Tarragona vol respondre amb aquesta ampliació horària a la demanda creixent de visitar aquests monuments els mesos d’estiu.
—-
Més de 200 instagramers s’han reunit aquest dissabte a la nostra ciutat en la vuitena trobada d’IgersTGN. Una cita que s’ha convertit en imprescindible per a molts usuaris d’aquesta xarxa social del país. Durant el matí els assistents han fet un passeig fotogràfic pels punts més alts del Pretori, de la Diputació i de la Torre del Seminari, per contemplar les millors vistes de la ciutat i la jornada s’ha tancat amb una festa al Pont del Diable.

La trobada a més, ha comptat amb la presència del creador del moviment mundial d’Instagramers, Phil González que ha parlat del futur d’Instagram, de les noves tendències a què apunta i de la manera com està previst que evolucioni.

La Comunitat Oficial d’Instagramers del Camp de Tarragona és una de les primeres que va sorgir al món, va ser al 2011 i compta amb 11.700 seguidors, de manera que és una de les més actives de l’Estat espanyol.

I un apunt esportiu, perquè el Nàstic de Tarragona segueix preparant la plantilla de cara a la temporada vinent. Tal i com va anunciar el club, Naranjo serà la primera baixa del conjunt grana després de confirmar el seu fitxatge pel Celta de Vigo.

Pel que fa a les incorporacions, segons el diari de Tarragona el primer fitxatge grana podria ser un jove lateral georgià anomenat Otar Kakabadze, procedent del Dinamo de Tibilisi. Segons el rotatiu, el jugador ja tindria un preacord amb el Nàstic que podria acabar de tacar-se aquesta setmana.

APUNT

La emprenedoria pren el protagonisme aquest dimarts a l’espai de la Tabacalera, de 19.30 a 21 h.

Des del servei d’emprenedoria de Tarragona Impulsa es celebrarà un networking patrocinat per cerveses Moritz i dinamitzat per Jordi Vinyolas, El Feriante.

Durant l’esdeveniment hi haurà l’oportunitat de conèixer els guanyadors de la IV edició del YUZZ, els nous reptes del programa d’acceleració d’empreses Tarragona Open Future i, a més, gaudir d’entretingudes dinàmiques per fer nous contactes entre emprenedors i empreses del territori.

I us recordem que podreu seguir l’actualitat de la ciutat a rctgn.cat i al nostre aplicatiu per a tauletes i telèfons mòbils.

 

PUBLICITAT