#TGNINFO: Respecta’m | Diada Santa Tecla | UCI

tgn-info-expres

PUBLICITAT

L’Ajuntament posa en marxa aquest dijous un protocol d’atenció coordinat amb els cossos de seguretat i el Komando Nits Q. L’actuació s’emmarca en la campanya “Respecta’m”. L’objectiu, és atendre les possibles conductes sexistes que es puguin donar al llarg de la nit. Es tracta d’una iniciativa pionera a tot Catalunya.

Diada castellera de Santa Tecla

Les Colles Castelleres es preparen per la diada castellera de Santa Tecla, una diada on les 4 colles buscaran dónar el màxim. Les 4 colles arriben amb estats de forma diferent a la diada, però totes tindra un ull posat al Concurs de Castells.

L’endemà, dia de la Mercè, es faran els tradicionals pilars caminant, que baixaran les escales del Pla de la Seu i amb l’objectiu d’arribar a l’Ajuntament, a la Plaça de la Font.

 

UCI Pediàtrica

La Generalitat de Catalunya ha tret a concurs la nova UCI pediàtrica de l’Hospital Joan XXIII. Segons ha explicat el diari Més, Es preveu que les obres s’iniciïn al novembre i que tinguin una durada màxima de 3 mesos. La inversió

destinada a fer realitat aquest nou equipament és de706.780 euros

 

Nàstic

El Nàstic ha tornat a la feina amb la vista posada al partit d’aquest dissabte davant el Córdova. Els grana cercaran guanyar per primer cop aquesta temporada. L’equip de Vicente Moreno és l’únic equip de Segona Divisió que encara no ha puntuat. Per saber què hauria de fer l’equip per guanyar al Córdova, escolteu el Localitat Grana de Jesús Sarmiento!

 

Apunt

Aquest dijous a partir de les 7 de la tarda se celebrarà la primera sortida en Cercavila del Seguici Popular.

L’acte començarà a la Plaça de la Font i farà un recorregut circular que passarà per la Part Alta, baixarà fins la Rambla Nova i que acabarà de nou, a la Plaça de la Font.

Podreu trobar més informació a la nostra pàgina web www.rctgn.cat o al nostre aplicatiu per iPhone i Android. A més, ens podeu seguir a les nostres xarxes socials a Facebook, Twitter i Instagram.

 

PUBLICITAT