El Minipop esgota les entrades a tots els espectacles

PUBLICITAT

Parlem de la Romeria del Roció, dels premis a les platges tarragonines i de l’èxit del Minipop.

ROMERÍA DEL ROCÍO
Aquest divendres ha començat la 33a edició de la Romeria del Rocio de Tarragona. Centenars de persones mostraran el seu sentiment i devoció cap a la verge, i van en pelegrinatge des del Serrallo fins al Llorito. La celebració durarà tot el cap de setmana i l’organitza l’Associació Cultural Folklòrica Andalusa de Tarragona. Adrián Villacreces, secretari de l’entitat, explica la raó de ser de la romeria tarragonina.

BANDERES BLAVES
Quatre platges de la ciutat van rebre aquest divendres la bandera blava. Són la platja de Tamarit, La Móra, la Savinosa i l’Arrabassada. Es tracta d’un distintiu de qualitat que atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental. Aquest guardó, reconegut a escala internacional, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental. Així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

MINIPOP
La pluja ha fet trontollar aquest segon dia de Minipop però, malgrat tot, ha estat un èxit. De fet, aquest dissabte prop de les nou del vespre s’han esgotat les entrades a tots els espectacles del Minipop. Així, i un dia abans d’acabar, ja s’ha confirmat l’èxit de la setena edició del festival. Una de les novetats d’enguany és ben curiosa: una discoteca silenciosa. Cada assistent té uns auriculars i escolta una sessió de música creada per un reconegut DJ. Es pot gaudir de la música, ballar però no fer sorolls. Ens ho explica el programador musical del Minipop, Lluís Gavaldà.

El festival acaba aquest diumenge, amb un seguit d’activitats musicals i culturals per a totes les edats.

NÀSTIC
Jesús Sarmiento, des de Tenerife, ens explica com es prepara el nàstic pel partit d’aquest diumenge.

EL TEMPS
Aquest diumenge es redueix la probabilitat de pluja però s’esperen alguns ruixats a primera i última hora del dia. Les temperatures màximes són de 25 graus, que es podrien assolir al migdia

L’APUNT
Aquest diumenge 4 de juny a les 18.30h, el periodista Marcel Gorgori, pujarà a l’escenari del Teatre Tarragona, amb un espectacle projeccions i interpretacions de les millors àries i duos operístics de la història. L’acompanyaran més de 60 músics de Barcelona Filharmonia, 3 solistes i un cor amb prop de 100 veus de Camerata Inpromptu i l’Orfeó Manresà.

PUBLICITAT