Home Portada Els marxants tornen a la plaça Corsini

Els marxants tornen a la plaça Corsini

Compartir
PUBLICITAT

Els marxants del Mercadet han obert la paradeta a la Plaça Corsini, malgrat la tensió entre les relacions amb l’Ajuntament. Els representants asseguren que ho han decidit lliurement, i que volen continuar les converses però canviant d’interlocutora, fins ara la regidora Elvira Ferrando, per l’alcalde de la ciutat. Els marxants retornen així a la ubicació que tenien fa onze anys, malgrat que demanaven que el canvi es produís a l’octubre.

 

Visita de la Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme

La Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Marato, va visitar aquest dimecres l’Ajuntament de Tarragona, on va signar el llibre d’honor. La va rebre l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, qui li va obsequiar una nina d’ivori, signe de la història tarragonina, i un peluix del Tarracus, mascota dels Jocs Mediterranis. Aquesta visita forma part de la ronda de reunions amb institucions i empreses que realitza la ministra.

 

Cremen 8.000m2 de vegetació a Sant Salvador

Un incendi a Sant Salvador ha cremat 8.000 metres quadrat de vegetació. Hi van treballar 7 dotacions dels bombers i dos helicòpters. L’incendi es va produïr a la zona entre el Francolí i la Nacional 240. A dos quarts de deu de la nit els Bombers van informar que l’incendi ja estava controlat.

 

Finalitzen les intervencions arqueològiques a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil

Han finalitzat les intervencions arqueològiques al solar de l’antiga caserna de la guàrdia civil , a l’actual carrer López Peláez de Tarragona. Aquesta era ja la segona fase d’intervenció en aquest emplaçament, amb la qual s’ha aconseguit documentar l’existència d’un edifici d’època romana del suburbi nord occidental de Tarraco. Un cop finalitzada la intervenció arqueològica, ara el Servei Municipal de l’Habitatge de Tarragona començarà la construcció de l’edifici.

PUBLICITAT