L’Ajuntament de Tarragona tira pel dret i congela els impostos

PUBLICITAT

Impostos

Sense opció de rèplica per part de l’oposició, el govern municipal ha anunciat aquest dijous la congelació dels impostos i les taxes municipals.

Aquestes fan referencia al preu de l’IBI, la recollida d’escombraries, l’impost de vehicles de tracció mecànica, el d’aigua i el del clavegueram i l’impost sobre activitats econòmiques.

La resta de taxes també mantindran el seu preu.

A més a més, l’Ajuntament de Tarragona mantindrà les bonificacions fiscals als tributs de l’IBI i a l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació.

Aquest dijous també s’ha reunit la Junta Local de Seguretat, per fer balanç sobre el nivell de seguretat ciutadana a Tarragona.

La dada més significativa és la davallada en cinc anys dels actes delictius d’un 17 % aproximadament, el que suposa passar d’uns MIL fets delictius mensuals el 2010, a uns 850 aquest 2015.

Pel que fa a l’accidentalitat, s’han produït un total de 720 accidents de trànsit, dels quals en la majoria dels casos només s’han ocasionat danys materials.

Altres de les dades que s’han donat a conèixer en aquesta reunió, han estat les 558 inspeccions administratives que s’han realitzat, les més de 1.500 diligències que s’han tramitat o els quasi 200 casos de mediació on s’ha intervingut.

I Tarragona acull durant aquest dijous i divendres, el Congrés de Metges, organitzat per la CAMFIC, Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

Ens ho explica, Quim Pons.

Un apunt per acabar, perquè tal i com apunta aquest dijous el diari de Tarragona, l’Ajuntament ha aprovat el projecte que ha presentat la Direcció General de Patrimoni, per remodelar el teatre romà de Tarragona, unes reformes que s’han demorat durant 30 anys.

Pel que fa al temps:

Hem tingut un matí amb un ambient assolellat i el que resta de tarda seguirà persistint la normalitat. Les temperatures també és mantindran i de cara a aquest divendres, s’espera que continuï aquest ambient assolellat.

TEMP. MÀXIMA 22 / MÍN. 13

PUBLICITAT