El TGN Bàsquet supera amb contundència a l’Igualada al Sagrat Cor

El TGN Bàsquet s’ha imposat amb contundència al Events CB Igualada (68-47) al Pavelló del Sagrat Cor. Les tarragonines arribaven de caure en un duel directe davant el Joventut Les Corts i acumulaven dues derrotes consecutives. Per això, la victòria en el duel d’aquest diumenge era una necessitat davant les de l’Anoia, que estaven a només un triomf de les liles en el global.

El TGN ha jugat un partit molt seriós tot i tenir nombroses baixes. Ha agafat avantatge des del primer quart, acabant nou punts per sobre, i l’ha anat incrementant amb el pas dels minuts, sense abaixar la guàrdia en cap instant per evitar donar vida a les visitants. Al final del tercer quart el partit semblava ja pràcticament sentenciat, amb una distància de 17 punts entre ambdós equips. Marc Rovirosa, tècnic del TGN, valora el partit i la victòria.

Les de Marc Rovirosa sumen així la vuitena victòria d’aquesta temporada i es col·loquen en la 7a posició de la taula. La competició s’atura ara dues setmanes, coincidint amb el Carnaval. Per tant, d’aquí a quinze dies les tarragonines visitaran la pista d’un altre rival directe, el Samà Vilanova, 6è classificat amb les mateixes victòries que les lila.