La Pobla veu com la Montanyesa li remunta a casa (1-2)

La Pobla de Mafumet perd a casa davant la Montanyesa i encadena una segona derrota consecutiva, la primera al Municipal de la Pobla. El filial del Nàstic s’ha avançat ben aviat, però els visitants han estat capaços d’acabar remuntant el partit per endur-se els tres punts.

Al minut tres s’ha posat per davant la Pobla amb un nou gol de Víctor Valverde. Però ni cinc minuts ha durat l’alegria. Al 8 ha empatat la Montanyesa a partir d’Éric Jiménez, amb un golàs de falta.

El partit s’ha igualat, però al 55 la Pobla ha tingut l’opció de tornar-se a avançar. Penal sobre Nil Garrido, l’ha executat Joan Torrents i l’ha aturat el porter visitant. Un cop dur pels locals, i 10 minuts després ha arribat l’1 a 2. Una jugada per banda ha acabat amb la rematada de Roland que ha capgirat el partit definitivament.

El tècnic de la Pobla, Adolfo Baines, ha valorat l’actuació dels seus jugadors i la derrota.

La Pobla suma 6 punts de 15 possibles i queda situada a la mitja taula baixa. La setmana vinent l’equip visitarà el camp de l’Europa, líder amb ple de victòries. Un repte majúscul.