Un tercer quart nefast liquida al CBT a la pista del líder (87-66)

El CBT tenia un repte enorme aquesta setmana. Els blaus visitaven la pista del líder, el CB Santfeliuenc, i no han pogut aguantar el ritme d’un equip superior que els ha acabat vencent amb comoditat (87 – 66).

Els blaus arribaven en bona dinàmica, dues victòries consecutives, la darrera a domicili a la pista de l’Igualada. I han començat bé el partit, el primer quart ha estat molt bo dels tarragonins, que han subjectat al Santfeliuenc i han acabat un punt per sobre, 18-19. I aquesta igualtat i gran imatge del CBT s’ha mantingut fins al descans, on s’ha arribat 42 a 42.

Però tot ha canviat després de l’entretemps. El parcial del tercer quart ha estat molt lluny dels anteriors i ha servit al Santfeliuenc per deixar el partit enllestit. 26 a 10. 16 punts de diferència ja insalvables en un últim quart que tan sols ha servit perquè els locals rematessin la feina i el CBT intentés que la distànca no es convertís en encara més gran. Final 87 a 66, 21 punts que deixen clar que el Santfeliuenc està ara mateix per sobre dels de Tarragona, condemnats per una segona meitat molt dolenta, especialment el tercer quart.

Berni Álvarez, tècnic del CBT, ha analitzat el partit i la derrota en la pista més complicada de la categoria a dia d’avui.

Els més destacats per part visitant han sigut Doche amb 16 punts i 14 de valoració i Ewulu amb 8 punts i 8 rebots per 13 de valoració.