|Daily| El carnaval torna a omplir els carrers

El carnaval i la festa ha tornat als carrers de Tarragona aquest cap de setmana després de l’aturada del passat 2021 per la pandèmia. Les comparses van tornar a lluir les seves disfresses i a fer les seves coreografies a la rua de l’Artesania. La rua de l’artesania feia vibrar a tota la ciutat, i a tots els seus participants, però sense concursar.

rua carnaval 2022

El Port de Tarragona comença a recuperar visitants després d’aquests dos anys de restriccions i gairebé d’aturades per la Covid-19. Aquest 2022 ja ho té tot preparat i ja ha inaugurat algunes mostres culturals amb la intenció de tornar a ser un punt cultural important per la ciutat i molt visitat. (escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona segueix amb la seva bona ratxa i aquest diumenge va aconseguir sumar tres punts més imposant-se per 1 a 0 al Cornella. Els granes van fer una molt bona primera part on va encaixar el primer gol, i un altre que hauria d’haver pujat al marcador, però l’àrbitre va marcar fora de joc. Això va provocar l’expulsió de l’entrenador, Raül Agné. La segona part va ser bàsicament defensiva. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a aquest i altres podcast de Ràdio Ciutat de Tarragona.