Tarragona Daily | A favor del Hard Rock

Empreses, polítics i entitats signen a favor del Hard Rock sense ERC

Empreses, polítics i entitats van signar aquest dilluns un manifest a favor de la construcció del complex Hard Rock en un acte presidit per la Cambra de Comerç de Tarragona. Entre els que han signat aquest manifest es troben administracions com els consells comarcals del Tarragonès i el Baix Penedès i conglomerats empresarials com l’AEQT o Port Aventura. Això si no ha comptat amb la presència del Govern Municipal de Tarragona o el delegat del govern Àngel Xifre, d’Esquerra Republicana. Pere Granados, alcalde de Salou,  acusa ERC de “fer política sectària amb la seva absència”.

hard rock

SCC adverteix que “el procés avança més que abans”

PUBLICITAT

Societat Civil Catalana (SCC) ha celebrat a Tarragona un homenatge a la Constitució, quan es compleixen 44 anys de l’actual carta magna. Ho ha fet a la plaça del barri de Bonavista que porta aquest nom, plaça de la Constitució, com fan des de fa sis anys. El president provincial de l’entitat espanyolista, Salvador Caamaño, ha advertit que els partits “secessionistes” i independentistes estan aconseguint “pràcticament tot el que demanen” en les negociacions amb el govern espanyol, com a contrapartida pel suport als pressupostos generals. Caamaño també ha acusat alguns partits de “dinamitar” la Constitució i el seu esperit “de conciliació i concòrdia”.

Un producte per eliminar plàstics d’ús únic guanya el Tarragona Open Future

Un producte que elimina el plàstic d’un sol ús s’ha endut el primer premi de la setena edició dels Tarragona Open Future. El projecte, creat per l’empresa amb seu a Riudoms, “I Disappear”, està basat en la comercialització d’aquest producte que elimina el plàstic dels productes de petit format que els hotels posen a disposició de la clientela. Rebrà 3.000 € i tres anys d’assessorament per part d’experts de diferents àmbits amb l’objectiu que el negoci es consolidi. 

“Sueños Eléctricos” guanya el REC 2022

La pel·lícula de Valentina Laurel, Sueños Eléctricos, s’endú el guardó del Jurat Internacional i del Jurat Cineclub de la vint-i-dosena edició del Festival Rec de Cinema. Les mencions del Jurat Internacional i Jurat Jove són per a la cinta 21_Paraiso del director Néstor Ruiz Medina. Aftersun aconsegueix el premi del Jurat Jove i la menció del Jurat Cineclub i The Ordinaries, s’alça amb el Premi del Públic de l’edició 2022.

PUBLICITAT