Tarragona Daily | Economia de guerra

L’Ajuntament ultima uns pressupostos “d’economia de guerra”

Jordi Fortuny, Primer Tinent d’Alcalde, de l’Ajuntament de Tarragona, ha detallat aquest dimecres al Bon Dia Tarragona que “estan perfilant els últims detalls dels pressupostos del 2023”. Uns pressupostos marcats per la situació de crisi actual i que el conseller assegura s’emmarcaran en un context “d’economia de guerra”. Des del govern municipal confien poder aprovar-los abans del 31 de desembre tot i que ja estan treballant amb “administracions superiors per poder optar a línies d’ajut que prolonguin el termini”.


L’Ajuntament demana 40 MEUR per la construcció d’habitatge públic

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut ja 11 milions d’euros efectius del fons Next Generation. Així ho ha explicat el conseller d’Hisenda, Jordi Fortuny en una entrevista al Bon Dia Tarragona. A aquests se sumarien els 12 milions més que ja estan demanats i “haurien d’arribar aviat”. A més Fortuny ha avançat que el consistori ha demanat 40 milions d’euros pel servei municipal de l’habitatge, que estarien destinats a la construcció d’habitatge públic i social. A més el conseller detalla que “buscaran entitats privades que col·laborin en aquesta ampliació de parc públic”.

AEQT i URV renoven el seu compromís amb la setmana de la ciència

L’AEQT i la URV renoven el seu compromís amb la setmana de la ciència a través de quinze dies de tallers al Campus Sescelades destinats als polímers. En aquesta activitat hi participaran fins al 25 de novembre 1.300 nens de primària de tot el Camp de Tarragona. Josep Pallarès, rector de la URV, detalla com “els matriculats en enginyeria creixen cada any, però s’ha d’incrementar el ritme de creixement”. Tot també amb una mirada posada en les dones, que encara suposen una minoria dins de les modalitats científiques.

Comerços i Mercat es volquen amb la Recollida de Joguines de Creu Roja

Creu Roja Tarragona inicia la campanya de Recollida de Joguines, enguany la conselleria de comerç de Tarragona col·labora amb una crida als diferents establiments de la ciutat per fer-se punt de recollida. Aquesta iniciativa celebra enguany el seu 30è aniversari, en els que han repartit milers de joguines a nens en situació vulnerable a tota la província de Tarragona. Eva Cañete, coordinadora provincial de Creu Roja Joventut a Tarragona detalla que “ja són més 80 els punts de recollida a la demarcació”.

PUBLICITAT