Tarragona Daily | El camp de marihuana

Tarragona continua sent el camp de cultiu de marihuana d’Europa

A la província de Tarragona es registren els mateixos delictes al voltant del conreu de marihuana que a tota la resta de Catalunya. Així ho ha exposat Joan Perarnau, president de l’Audiència Provincial de Tarragona, després de la Junta de seguretat que exposa la feina coordinada de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil. De la mateixa manera també s’ha produït un increment de desembarcaments de narcotràfic, amb la peculiaritat que les entrades són cada cop més properes a la ciutat de Tarragona, segons explica el president.

marihuana alt camp

Les punxades a l’oci nocturn, una preocupació de temporada d’estiu

PUBLICITAT

Les punxades amb pressumpta submissió química a locals d’oci nocturn han estat la preocupació protagonista d’aquest estiu arreu d’Espanya i especialment als llocs més turístics de Catalunya. Un alarmisme que sembla haver desaparegut, no només de l’actualitat. Segons Joan Perarnau, president de l’Audiència Provincial de Tarragona, aquestes punxades han baixat en picat amb el fi de la temporada estival. A més, Perarnau ha confirmat que al Camp de Tarragona han comptabilitzat un total de 23 punxades i que cap de les analitzades es pot relacionar amb una submissió química.

Tarragona signa la millor temporada turística d’estiu de la història

La ciutat de Tarragona ha signat aquest estiu la millor temporada turística de la seva història segons les dades de l’Eurecat presentades aquest dimecres pel Patronat Municipal de Turisme. Entre el 15 de juny i el 15 de setembre 200.000 turistes van passar per la ciutat de Tarragona. Amb aquestes dades a la taula, Pau Ricomà, alcalde de Tarragona i conseller de turisme, assegura que “la ciutat ha d’apostar pel creixement i donar sortida a aquesta demanda a través del POUM”.

En Comú Podem farà “tot el possible perquè s’aprovin els pressupostos”

El moment de negociar els pressupostos municipals s’apropa i, tot apunta al fet que l’actual equip de govern de Tarragona i En Comú Podem seran qui portaran les principals negociacions. En aquest sentit, Àngels Pérez, portaveu d’En Comú Podem a Tarragona, ha expressat als micròfons del Bon Dia Tarragona, que “farà tot el possible perquè s’aprovin els pressupostos”.Encara no han estat cridats a negociar pero la portaveu preveu una bona entesa amb l’actual equip de govern.

Els hospitals de Tarragona ja poden gestionar les baixes dels pacients

Els hospitals de les regions sanitàries del Camp de Tarragona ja gestionar les baixes mèdiques dels pacients que hi ingressen. La mesura, segons el Departament de Salut, vol desburocratitzar la gestió d’aquestes baixes. Al Camp de Tarragona, els pacients que ingressin , de forma programada o urgent, als hospitals universitaris Joan XIII de Tarragona i el de Sant Joan de Reus, a més del de Santa Tecla, el Comarcal del Vendrell i el Pius de Valls rebran la baixa laboral de forma automàtica, sense necessitat de fer la gestió al CAP de referència.

PUBLICITAT