El CBT aconsegueix el playoff d’ascens amb un partit vibrant

El CBT aconsegueix els llocs de playoff després de guanyar a la pista del segon classificat el CB Quart. El conjunt tarragoní ha guanyat per una diferència d’un punt amb un partit molt igualat i vibrant. Els blaus han començat un primer quart per oblidar en què en els primers minuts els dos equips han començat molt nerviosos.

PUBLICITAT

Al final del primer quart la diferència ha sigut d’un punt 14-13 amb l’avantatge del CB Quart. El conjunt gironí ha sortit més fort a la represa del segon quart i s’ha posat amb la màxima diferència de 10 punts. Davant aquesta situació Berni Álvarez ha fet una xerrada clau per començar la remontada. El millor del partit ha sigut Pape Mbaye amb 4 triples i s’ha posat l’equip a l’esquena, juntament amb Dani Fernández que recordem van ser dubte durant tota la setmana.

Amb un final de partit d’infart, la diferència de punts entre els dos equips no pujava dels dos punts fins que finalment, el CBT s’ha pogut imposar gràcies a un dos més u que finalment ha deixat el marcador final de CB Quart 61 – Club Bàsquet Tarragona 62.

Podeu recuperar la transmissió sencera del partit a través d’aquest enllaç.

PUBLICITAT