Culmina la Red Cup amb dues finals d’alçada

El Club Tennis Tarragona ha acollit aquest diumenge la darrera fase de la I edició de la Red Cup, el I Torneig Internacional de tennis juvenil Ciutat de Tarragona. La competició s’ha tancat amb les dues finals individuals, emeses en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

En primer lloc, la femenina. Una final realment impressionant i que ha superat totes les expectatives que s’haguessin pogut generar prèviament. Vicky Jiménez, jugadora andorrana de tan sols 13 anys, s’ha proclamat campiona al vèncer a la suïssa Sebastianna Scilipoti en tres sets, els dos darrers, al tie break (6-2 / 6-7 / 7 -6).

Posteriorment, i després d’aquesta emocionantíssima final, s’ha disputat la masculina que s’ha definit amb molta més claredat. El jugador català Max Alcalà ha superat contundentment a l’israelià Aaron Cohen en dos sets (6-3 / 6-0).

Ràdio Ciutat de Tarragona ha ofert la cobertura d’aquestes dues finals en directe. En streaming a través de la plana Facebook de l’emissora i simultàniament a través del web de Ràdio Ciutat de Tarragona. Una transmissió encapçalada per Quim Espinosa en la direcció,  i Toni Escoda al control tècnic, la realització a càrrec de Toni Garcia amb el suport d’un grup d’alumnes de l’Institut Pere Martell de Tarragona, i amb Adrià Tella a la locució, acompanyat d’Anton Gasol i amb la presència de dos membres del CTT, Lluís Yebra i Marc Mas.

PUBLICITAT