PodcastCity, la plataforma que obre els micròfons a la ciutadania

PodcastCity celebra la seva tercera temporada, i ho fa consolidant-se com un referent en el podcasting ciutadà a Tarragona. Amb una cinquantena de podcasts i més de 60 de participants, el projecte ha donat veu a totes aquelles iniciatives que han volgut expressar-se mitjançant el podcasting. Amb totes les facilitats tècniques i un acompanyament personalitzat, PodcastCity ha aconseguit apropar el mitjà a la ciutadania.

PUBLICITAT

En aquestes tres temporades s’han registrat més de 150.000 descàrregues, assolides amb l’esforç dels podcasters, creant una sèrie de continguts personalitzats amb el suport de l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona. Unes xifres notables que creixen cada dia, temporada a temporada i capítol a capítol.

Actualment PodcastCity compta amb disset podcasts en actiu. Alguns compleixen la seva tercera temporada a la plataforma i d’altres s’estrenen enguany. Els més veterans, La Ciutat Que Cura, ¿A Ti Qué Te Pica? i La Partida, i els més novells, Que No Panda El Cúnico o Ancladas.

Paral·lelament, PodcastCity impulsaels Premis Manuel Pastor, valorats en fins a 1.000 euros. La Ciutat Que Cura ha estat la guanyadora del primer premi en les dues primeres edicions. Altres guanyadors dels premis han estat Mafalda, La Veu de la Terra, La Partida i ¿A Ti Qué Te Pica?

Les portes de la iniciativa segueixen obertes per totes aquelles persones que s’animin a entrar al món del podcasting. Per participar, envieu-nos un correu a podcastcity@radiociutat.com.

PUBLICITAT