Home Portada #TGNINFO: Ballesteros: “Vull demostrar que no m’amago”

#TGNINFO: Ballesteros: “Vull demostrar que no m’amago”

Compartir
PUBLICITAT

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha explicat que ha convocat el ple monogràfic sobre el Cas Inipro perquè vol donar la cara i no vol que ningú pensi que s’amaga. L’alcalde ha defensat que tots els contractes que va signar van ser sota la legalitat i que si havia irregularitats de procediment que ja es van resoldre. Una part de l’oposició ha dit que aquest ple no s’hauria d’haver convocat i apunten que tot plegat forma part d’una estratègia de precampanya.

Es desplegaran més de 60 efectius de Creu Roja pel Concurs de Castells

Creu Roja ha anunciat que el dispositiu pels dos dies de Concurs de Castells consistirà en més de 60 persones que intervindran si cal en qualsevol incidència mèdica. Entre tot aquest personal, hi ha 10 ambulàncies, 18 tècnics sanitaris, dos infermers i dos metges voluntaris, a banda, a peu de plaça hi haurà 40 socorristes amb titulació d’Assistència Sanitària Immediata.

Diumenge s’emet el programa “Masterchef Celebrity” enregistrat a Tarragona

El diumenge, 7 d’octubre, s’emet el programa Masterchef Celebrity enregistrat a Tarragona. Aquest estiu la productora del popular ‘talent show’, Shine Iberia, va rodar la prova d’exteriors a la ciutat, concretament, els escenaris van ser l’Amfiteatre i la Platja de Tamarit. El resultat es veurà diumenge a les 22:05h a La1. A més de veure cuinar als aspirants, durant el programa es podran veure imatges d’alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Darrer entrenament a Tarragona abans de marxar cap a Cádiz

El Nàstic de Tarragona ha tornat aquest dijous de l’stage a Olot després de dos dies que han servit per fer comunió i conjura de cara al partit de diumenge al Carranza. Aquest divendres, a partir de les 10:30h, l’equip realitzarà el darrer entrenament a Tarragona, a l’annex del Nou Estadi, abans de sortir cap a terres andaluses aquest dissabte. Malgrat això, el d’avui no serà la darrera sessió abans del partit, ja que el mateix dissabte a la tarda l’equip entrenarà a la ciutat esportiva del Cádiz.

PUBLICITAT